2777
2789
عنوان

مهمون سرزده😬

201 بازدید | 17 پست

سلام من یه مشکلی دارم خیلی اذیتم می‌کنه 

۳ سالی میشه ازدواج کردم مادرشوهرم خیلی رفتارش بده زبونش تنده کنترل گره انقد رفتارهای بد و دعوا و شیون و زاری تو خونم راه انداخته دلم نمیخاد دیگه ببینمش اصلا بازم میگم اشکال نداره مادره 

قبلاً باهاش تو یه ساختمون بودم انقد عذابم داد جدا شدیم یه مدت قهر بود که چرا جدا شدیم خونمون نمیومد تا اینکه یه اتفاقی افتاد و شوهرم مریض شد دوباره پاش باز شده سرزده پا میشه میاد خونم ایراد میگیره امروز ساعت ۱۰ اومده خواب بودیم زنگ زد در و باز نکردیم گفتم خوب نیس با این وضع برم جلوش انقد زنگ زدددد دیگه دید باز نمی‌کنیم زنگ صابخونه رو زداومده تو میگه چخبره تا ۱۰ خوابین بعد از ظهرها بخاب به شوهرم میگه غذا نمی‌خوری چ لاغر شدی منظورش اینه من بهش نمی‌رسم بماند که اصرار داشت شوهرم این مدت بره اونجا بمونه اصلا درک نمیکنه که دلم نمیخاد سرزده بیاد معذبم البته انقد اذیتم کرده عذابم داده اصلا دیدنشم عذابه بخدا کاری کرد از خونم بیرونم کردن ۲ ماه خونه بابام قهر بودم حتی نمیومدن دنبالم ده بار تو صورتم گفت برو گورتو گم کن من دیگه عروس ندارم البته گذشته خوب یا بد تموم شده اینا هم پیرن بعدها شاید نباشن ولی من چقد اذیت بکشم آخه🥲چیکار کنم نیاد اینجوری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری ک من کردم...رک و مستقیم بگو من خونه مادرشوهرم باهام ۱ ساعت راهه خبر نمیده یهو در میزنن میان...چند روز پیش اومد گفتم دیگ خونه من سر زده نیاین...ی خورده فاز گرفت خودش خوب شد..‌.شوهرمم البته پشتمه سر این موصوع

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

حواست باشه دوباره سردی نندازه بین شما و همسرت 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

کی میخوایم یاد بگیریم کە حرفامونو باید مستقیم بگیم؟؟

مستقیم بگو ولی یجوری کە ناراحت و دلخور نشە بعدا تورو جلو شوهرت بدە کنە

بگو مادرجان اونروزی کە زنگ صابخونە رو‌زدین اومدین تو مندخیلی خجالت کشیدم با این پوشش نامناسب منو دیدین،چون من حساسم رو این مورد و غیر از همسرم نمیخوام هیچکس منو لخت بیینە،حتی شما و‌مادرم

لطفا قبل تر بهم زنگ بزنید

کاری ک من کردم...رک و مستقیم بگو من خونه مادرشوهرم باهام ۱ ساعت راهه خبر نمیده یهو در میزنن میان...چ ...

می‌فهمه ولی به رو خودش نمیاره بهش میگم در زدی باز نمی‌کنیم چرا زنگ صابخونه رو میزنی بروبعدا بیا اصلا به رو خودش نمیاره میگه مگه چیه بیدار بود صابخونتون صبا نخاب بعد از ظهرها بخاب

حواست باشه دوباره سردی نندازه بین شما و همسرت

دقیقا مشکلم همینه میاد میپره شوهرمو بوس می‌کنه عزیزم عزیزم می‌کنه میگه غذا بخور لاغر شدی مواظب باش بیا بریم خونه خودمون بمون

کی میخوایم یاد بگیریم کە حرفامونو باید مستقیم بگیم؟؟مستقیم بگو ولی یجوری کە ناراحت و دلخور نشە بعدا ...

کاش متوجه میشد قبلاً که باهم یه جا بودیم گفتم لطفاً منو شوهرم دعوامون میشه نیا بالا خودمون حل میکنیم مشکلمونو رفت همه جا گفت بهم گفته خونه پسرم نیا پای منو دخترمو از خونش بریده🥲🥲😭

کاش متوجه میشد قبلاً که باهم یه جا بودیم گفتم لطفاً منو شوهرم دعوامون میشه نیا بالا خودمون حل میکنیم ...

جلووو شوهرت یا بقیە اعضا بهش بگو کە بعدا نتونە یک‌کلاغ چهل کلاغش کنە

بقیە هم میبینن تو‌مودبانە صحبت کردی

دقیقا مشکلم همینه میاد میپره شوهرمو بوس می‌کنه عزیزم عزیزم می‌کنه میگه غذا بخور لاغر شدی مواظب باش ب ...

خب محل نده. 

جلوی ایشون حسابی به همسرت برس 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶