2777
2789

خودم ۴ ماهی هست رژیمم یه مدتی ول کردم

میخام دوباره سفت سخت بچسبم ..

باید ۸ کیلو کم کنم 

اگه قصدتون جدیه و واقعا پایه هستین بگید

گروه زدم تو تلگرام بگید لینگ بفرستم..

تا عید لاغر شیمم قشنگ خسته شدم🥲

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ماه دیگه مجلسی دعوتم که برای اینکه لباسم اندازه م شه باید ۴ کیلو لاغر شم چون نه پول اضافه برای لباس دارم و نه جا برای لباس جدید😂 راهکاری دارین؟🤦🏻‍♀️

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من ماه دیگه مجلسی دعوتم که برای اینکه لباسم اندازه م شه باید ۴ کیلو لاغر شم چون نه پول اضافه برای لب ...

همون باید قند حذف کنی همینطور تنقلات

کالری شماری کنی 

غذاتو کمتر کنی

تحرک داشته باشی

من میخوام ۶کیلو کم کنم ۶۶بودم الان یک کیلوش کم شده

من قبلا همیشه میخواستم رژیم بگیرم کالری شماری میکردم ولی حقیقتا الان دیگه حوصلشو ندارم؛یه کاری دارم میکنم امتحانی ببینم چجوریه شاید اصولی نباشه و توصیش نمیکنم اما میخوام امتحان کنم

ناهارو حذف کردم و تو طول روز مایعات بیشتری مصرف میکنم

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔
من میخوام ۶کیلو کم کنم ۶۶بودم الان یک کیلوش کم شدهمن قبلا همیشه میخواستم رژیم بگیرم کالری شماری میکر ...

صبحانه و شام چی؟ اینارم حذف کردی یا فقط ناهار گلم

منم همین تصمیم دارم

صبحانه و شام چی؟ اینارم حذف کردی یا فقط ناهار گلممنم همین تصمیم دارم

صبحانه رو مثلا ساعت۱۱ اینا میخورم؛ظهر یه میوه میخورم؛شامم ساعت۸ اینا و اینکه شامم سبکه

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔
صبحانه رو مثلا ساعت۱۱ اینا میخورم؛ظهر یه میوه میخورم؛شامم ساعت۸ اینا و اینکه شامم سبکه

نتیجه بده خوبه

منم میخام این کارو کنم