2777
2789
عنوان

شما چند وقت یه بار زنگ به مادر شوهرتون میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 67 پست
پس ولش کن اصلا اهمیت نده بزار انقدررررر گلایه کنه خسته شه

تو این ۸ ساله خیلی خواستم عادت کنه که اینجوری زنگ بزنم مثلا ده روز یه بار ولی میشینه گلایه میکنه یا تیکه میندازه عروس کوچیکه اینقد زنگ میزنه احوالم میپرسه همین یه روز ها یه روز نه منظورش اینه یه روز در میون

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
اره گفتیم تازه بچه ندیده هم نیست بچه خواهر شوهرمم عین دختر منه دائم سرش تو گوشیه اگ باباش یا مادر بز ...

پس گله کن به شوهرت که من هر وقت بتونم به مادر زنگ میزنم اما از من توقع داره هر روز زنگ بزنم در صورتی که میبینی موبایل دست بچس نمیزاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس گله کن به شوهرت که من هر وقت بتونم به مادر زنگ میزنم اما از من توقع داره هر روز زنگ بزنم در صورتی ...

سر شوهرمم داده🤣🤣با اونم دعوا کرده پث اینکه چند روز پیش زنگ گوشی شوهرم زده دختر منم تو اتاق بوده بازی میکرده با گوشی جواب داده و قطع کرد دیگ فرداش به ما گفت مامان جون زنگ زده چون جواب داده بود تماس بی پاسخ نیوفتاده بود دیگ شدهرمم تو گزارش هاش نگاه نکرده بود  من که به شوهرم گفتم کارمون در اومد حالا کلی اعصاب خوردی داریم سریع فرداش زنگ زدیم و بعله گلایه و .....کمتر از ۲۴ ساعتم شد که زنگ زد بهش اما بازم کلی ادا اطوار کلی هم بهش توضیح داد قضیه چی بوده آخرم انداخت گردن من ینی زنت نبوده جواب بده من از همه جا بی‌خبرم ارایشگاه🤣🤣🤣🤣تا شب دیگ اگ میگفتم من آرایشگاه بودم واویلا میشد هیچی نگفتیم

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
والا😅اهمیت ندادیم اونم از سرش افتاد

😃بهتر این دیگ چه پرتوقع

وای فقط خالت😃من حوصله خودمم ندارم اینا با مادر شوهر دخترشون هرروز زنگ و احوال پرسی چمیدونم والا😃

اره خیلی بیکارن به نظرم🤒من تا مامان خودم زنگ نکته حوصلم نمی‌کشه بهش زنگ بزنم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم