سلام من ده روزه سقط داشتم این سومین سقطم هست و خیلی حالم از لحاظ روحی بهم ریخته حالا مادرشوهرم گفته شب چله بیاین اونجام عروس خواهرشوهر بارداره ومن اصلا نمیخوام برم چون میدونم بیشتربه میریزم و کلا حوصله ندارم شما باشید میرید یا نه ؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من باشم بروی خودم نمیارم و شاد و خندان تیپ میزنم آرایش میکنم میرم چون قطعا اگه نری برات حرف در میارن که حسودیش شده نیومده
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم
عزیزم خودتو درک کن ، تو هم بهترین اتفاقا برات میوفته، نگران نباش ، بهتره که بری تو جمع باشی و فقط سعی کنی اون لحظه از نگرانی به دور باشی و شاد باشی💌✨
حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم
با توصیفی که کردی نری بهتره کاش خونه پدرت هم نری و کلا شوهرت یه سفر کوتاه ببرتت روحیت عوض شه حتی دو روزه هم برید خیلی خوبه ولی اگه مجبورن رفتی سخت نگیر خدا به وقتش یه نطفه ی قوی و سالم بهت میده گلم