2777
2789
عنوان

همش دلم میخاد بخابم

243 بازدید | 31 پست

بخدا نمیدونم چ مرضی گرفتم ی بچه کوچیک دارم خونم عینه جنگ زده هاست 

اصلا نایی ندارم پاشم کارامو بکنم ی جارو بکشم اصلا دست خودم نیس دلم میخاد همش عین جنازه دراز بکشم بخابم ، هرچقدر هم میخابم انگار سیر نمیشیم

اونشب بچه رو سپردم ب شوهرم از ساعت ۸ شب خابیدم ۸ صب بیدار شدم ولی همچنان باز بی انرژی و بی رمقم

توروخدا بگین چیکار کنم چ دردیه این ؟؟ درمون داره؟؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

افسردگی داری 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا یعنی از اونه

قرص آهن و قرص ویتامین دی و آمپول نوربیون و.... بزن .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
آزمایش بده کمبود ویتامین چیزی نداری؟یا خوابت با کیفیت نیست

قبلنا تیروئید داشتم ک دیگ دارو نخوردم ول کردم

میخام برم ی چکاب کامل بشم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من کل دیروز خوابیدم امروزم از ساعت ۶ آلارم خودشو کشت آخرسر ۸ونیم بیدار شدم هنوزم خوابم میاد 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
منم پسرم یکسالشه.عااشق خوابم.اصلا نشسته خواب میرم🤣🤣

عزیزم کاراتو چیکار میکنی شوهرم سرماخورده گفته غذا بپز دخترمم همش جیغ میزد اوردم انداختم رو پام خودمم دارم میخابم بااین تکون ها🤣

خونمم انگار بمب ترکیده😶

قبلنا تیروئید داشتم ک دیگ دارو نخوردم ول کردممیخام برم ی چکاب کامل بشم

حتما چکاب کامل بده بهترین کار میکنی

طبق تجریه خودم تا علت بی‌خوابی یا کم انرژی بودن پیدا نشه هرکاری فایده نداره

موفق باشی گلم🌺

غلظت خون داری ی چند روز قرص آ اس آ بخور

واقعا یعنی از اونه