2777
2789
قتل که نکرده بابا الانم دیگه زمان قدیم نیست نمیشه توقع داشت کسی تو این دوره به دنیا بیاد و رفتارای د ...

خب چیز بدیه دیگه

همین دیروز طرف داشت میگفت سیگاری بده بچش زنش مهمونی و... بوی زد میده و...

شکر خدا هرکی سیگار نمیکشه

هرکیم میکشه خدا کمکش کنه ترک کنه

چی بگم دیگه.

بعضی چیزا زشته برای اقایون زشت تر

بعضی چیزا زشته برای خانما زشت تر

سوال اخرتم دوست صمیمی سیگاری ندارم

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

الان خیلیا وابستگی به گوشی دارند پس قطع ارتباط کنیم ؟ سیگار زندگی کسی رو خراب نمیکنه ولی اعتیاد میکن ...

سیگارشروع اعتیاد هست.میدونی ترک سیگار از همه مواد دیگه سختر هست و اسیب سیگار بیشتر.عزیزم مطالعه کنید

واینکه یه جوان دراوج نیاز و دیده شدنه باید درانتخاب دوست دقت کنه نمیدونم‌چندسالتونه ولی نصیحت گمراه به یک جوان یا نوجوان نکنید .قطعا تاثیر داره انتخاب دوست معیاراصلی یک نوجوانه.اون خانم اگرفهمیده بود سیگاررو درجلو ایشون نمیکشید و تعارف نمیزد سیگار استشمامش هم ضرر داره.حالا من نمیدونم بقیه خانواده چطور هستن ولی ما از قلیون تا هرچیزی خط قرمز هست تفریحات پرخرج داریم اینا تفریحات کم هزینه و بیراهه هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیگارشروع اعتیاد هست.میدونی ترک سیگار از همه مواد دیگه سختر هست و اسیب سیگار بیشتر.عزیزم مطالعه کنید ...

این حرفا مادر بزرگی چیه ک می‌زنی ؟ احتمالا شما سنت خیلی بالاست دیگه این افکار قدیمی شده  

خیلیارو میشناشم سال هاست سیگاری هستن لب به هیچ مواد مخدری هم نمیزنن 

من  خیلی از دوستام بودن ک سیگاری بودن ولی خودم تا به حال لب هم بهش نزدم. برعکس یکی از دوستام از خانواده مذهبی بود الان گل هم میکشه ازبس محدودش کردن 

ایشون هم اونقد بالغ هست ک بتونه دوستش رو انتخاب کنه نیاز به نصیحت شما نداره 

درضمن من نوجوان هم نیستم بالغ شدم دیگه اینو گفتم ک فک نکنی بچه دبیرستانیم  

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
مگه رعایت خط قرمزها قدیم و جدید دارهمن اگه دپستم سیگار بشه صد در صد قطع میکنم

خط قرمز خاصیو رد نکرده به هر دلیلی انتخاب کرده سیگار بکشه اشتباه هست واسه خودش ضرر داره ولی نه گناهه نه خلاف 

شما کار خوبی میکنی وقتی انقدر برات غیر قابل قبوله قطع رابطه میکنی ولی برای من به شخصه چیزای دیگه ای ملاکه 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
این حرفا مادر بزرگی چیه ک می‌زنی ؟ احتمالا شما سنت خیلی بالاست دیگه این افکار قدیمی شده خیلیارو میش ...

۳۰سالمه و فوق روانشناسی هستم عزیزم.تجربه که دربین جوانان و نوجوانان میبینیم پیرزنا ندیدن وبراشون عجیبه.حالا انتخاب شما دوستاتون گل میکشن نمیشه زیادباهاتون بحث کرد روز خوش

این حرفا مادر بزرگی چیه ک می‌زنی ؟ احتمالا شما سنت خیلی بالاست دیگه این افکار قدیمی شده خیلیارو میش ...

۳۰سالمه و فوق روانشناسی هستم عزیزم.تجربه که دربین جوانان و نوجوانان میبینیم پیرزنا ندیدن وبراشون عجیبه.حالا انتخاب شما دوستاتون گل میکشن نمیشه زیادباهاتون بحث کرد روز خوش

۳۰سالمه و فوق روانشناسی هستم عزیزم.تجربه که دربین جوانان و نوجوانان میبینیم پیرزنا ندیدن وبراشون عجی ...

🤣🤣🤣 برو بابا خودا روزی تو جا دیگه بده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

اون دوستتون که گل میکشه ربطی به خانوادش نداره، علتشو جای دیگه پیدا کنید!

کسی هم نظر مخالف داره افکارش مادربزرگی نیست!

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

نه اصلا 

من خودم اصلا محجبه نیستم ولی دوستای صمیمیم هم فوق مذهبی و هم محجبه هستن ..هیچوقت هیچکدوم قطع رابطه نکردیم و از قبل هم صمیمی تر شدیم ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
۳۰سالمه و فوق روانشناسی هستم عزیزم.تجربه که دربین جوانان و نوجوانان میبینیم پیرزنا ندیدن وبراشون عجی ...

اینجا بعضیا زیاد به مدرک کار ندارن عزیزم، براشون مهم نیست طرف تخصصش روانشناسیه. اخرش مسخرع میکنن

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

بله چون برام مهمه که با چه کسی معاشرت میکنم و نمیخوام شخصیتم زیر سوال بره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹