2777
2789

نه ولی خب دوست صمیمیم نیست طبیعتا چون من با کسی صمیمی میشم که هم تیپ خودم باشه 

صرفا اشناییم

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنم کم بود شاید

اما الان تو این سن نه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
دخترای قدیم اصلا از فکرشون هم رد میشد سیگار بکشن؟؟،دختری گفتن.....

قتل که نکرده بابا الانم دیگه زمان قدیم نیست نمیشه توقع داشت کسی تو این دوره به دنیا بیاد و رفتارای دخترای قدیمو داشته باشه، خود شما اگه دوستت سیگاری باشه باهاش قطع ارتباط میکنی ؟ 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

تاثیر۱۰۰درصدی داره حتما ردش میکردم.اول تعریف ازخوب بودن رو معنی کن

ببین استخدام هراداره هرکشور هرارگانی بشی اولین سوالشون معیارانتخاب دوستت هست پس بدون چقدرتاثیرداره.حذرکن

میگم کلا دختر بدی نیستبرای من خیلی مهمه طرف دورو نباشه که خب خداروشکر ازین لحاظا اوکیههمین یه موردش ...

همین که یه خط قرمز رو رد کرده و سیگار میکشه، این علامت هشدار نیست؟

دو رو نیست و اینها رو ول کنید. اینا مسائل خیلی سطحیه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
صمیمی

تعطیل میکنم این دوستی رو 

رفتار دوست صمیمی من روی من و حتی قضاوت و دید دیگران درباره من تاثیر داره ضمن این که الان من مادر هستم و دوست صمیمی من زیر ذره بین دخترم هم هست ایشون هم تو سن حساسی هست

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
قتل که نکرده بابا الانم دیگه زمان قدیم نیست نمیشه توقع داشت کسی تو این دوره به دنیا بیاد و رفتارای د ...

مگه رعایت خط قرمزها قدیم و جدید داره

من اگه دپستم سیگار بشه صد در صد قطع میکنم

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
معتادمنظورشون وابستگی به هرچیزیه حالا میخواد مواد باشه سیگار باشه.اعتیاد به الکل باشه

الان خیلیا وابستگی به گوشی دارند پس قطع ارتباط کنیم ؟ 

سیگار زندگی کسی رو خراب نمیکنه ولی اعتیاد میکنه  بین این دوتا خیلی فرق هست

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️