2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا فقط سیگار و قلیوننه من کلا از دود و دم بدم میاد

پس اوکیه 

قلیونو که الان بچه هام میکشن . . .(خودم مخالف هستم ولی خب شرایط جامعه اینطوریه) 

حیفه دوست خوبو بخاطر هیچی از دست بدی

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

🙂

خیلی مواظب دوستاتون باشین

من با دوست هم دانشگاهیم بعد یکی دو ماه، همه میگفتن حرف زدنتون هم مثل هم شده

خیلی دوست اثر میذاره

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
پس اوکیه قلیونو که الان بچه هام میکشن . . .(خودم مخالف هستم ولی خب شرایط جامعه اینطوریه) حیفه دوست خ ...

دقیقا

ولی مامانم بفهمه مجبورم میکنه به قطع ارتباط😂

حالا جالبه انقدر به این دوستم حس خوبییی داره😂😂😂

دوستای دیگم که ته خلافشون دوست پسره به چشم مامانم بد میان

ای بابا چرا اینجا بچه ها همه چیزو انقدر گنده میکنن، به نظرم اگه حالت باهاش خوبه سیگار مسئله مهمی نیست فقط اکه دوست نداری بهش بگو دیکه بهت تعارف نکنه 🤷‍♀️

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
خیلی مواظب دوستاتون باشینمن با دوست هم دانشگاهیم بعد یکی دو ماه، همه میگفتن حرف زدنتون هم مثل هم شده ...

میگم کلا دختر بدی نیست

برای من خیلی مهمه طرف دورو نباشه که خب خداروشکر ازین لحاظا اوکیه

همین یه موردش فقط مشکل داره

دقیقاولی مامانم بفهمه مجبورم میکنه به قطع ارتباط😂حالا جالبه انقدر به این دوستم حس خوبییی داره😂😂😂 ...

چرا سیگار میکشه اصلا؟ ایشون که اینقد از نظر اخلاقی خوبه چرا رفته سمت سیگار ؟ حیف جوونیش

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

دقیقاولی مامانم بفهمه مجبورم میکنه به قطع ارتباط😂حالا جالبه انقدر به این دوستم حس خوبییی داره😂😂😂 ...

چه خواستی قطع ارتباط کنی چه نکنی اصلا دلیلی نداره مادرت مسئله شخصی دوستتو بدونه 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

من دختر عمم می‌کشه رفیق صمیمیمه

یکی دو بار تعارف کرد گفتم من دوس ندارم بکشم 

و از اون ب بعد تعارف نکرد 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶