2777
2789

چون خودم علاقه زیادی به سیکار کشیدن دارم و در معرض خطرم آره قطع ارتباط میکنم که اگه نکنم خودم حتما وسوسه میشم 

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

اون دوستتون که گل میکشه ربطی به خانوادش نداره، علتشو جای دیگه پیدا کنید!کسی هم نظر مخالف داره افکارش ...

متاسفانه راه و مسیر زندگیش تغییر کرد منم قطع ارتباط کردم 

خانواده اثر داره وقتی بچه تو  اونقدر محدود کنی معلومه  خلاف کار از آب درمیاد 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا بعضیا زیاد به مدرک کار ندارن عزیزم، براشون مهم نیست طرف تخصصش روانشناسیه. اخرش مسخرع میکنن

مگه قراره هرکسی روانشناسی خونده به همه حرفه‌اش استناد کرد؟

اینهمه روانشناس و تراپیست بیسواد

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
متاسفانه راه و مسیر زندگیش تغییر کرد منم قطع ارتباط کردم خانواده اثر داره وقتی بچه تو اونقدر محدود ...

این همه خانواده مذهبی، بچه هاشون خلاف کار شدند؟ والا منم خانواده ام یک طرفش مذهبیه یک طرفش نه، اون طرف که مذهبیه نه خلافی داره نه مشکلی

شما خیلی دلت میخواد بحثو بکشی سمت مذهب و مذهب رو بکوبی!

شما بچه هاتو محدود نکن بذار هر خلافی دلشون خواست انجام بدن محدود نشن بیوفتن به جون جامعه!

چه حرفای عجیبی میزنی شما

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
اون دوستتون که گل میکشه ربطی به خانوادش نداره، علتشو جای دیگه پیدا کنید!کسی هم نظر مخالف داره افکارش ...

ولش کن عزیزم طرزصحبتش شخصیت رو نشون میده ادمارا راه درست تربیت کردن خیلی وقت و هزینه داره.پیرزنای ما نسل خوبی زندگی کردن.امثال ما ها خیلی باید زحمت بکشیم که جامعه تاثیرمنفیش کم شه

خب چیز بدیه دیگههمین دیروز طرف داشت میگفت سیگاری بده بچش زنش مهمونی و... بوی زد میده و...شکر خدا هرک ...

چیز بدی که هست ۱۰۰ درصد به خودش آسیب میزنه ولی به نظرم کار ناپسندو زشتی نیست و اینکه میگید برای خانوما زشت تره رو فک کنم دیدگاهامون با هم متفاوته 

منظورم از سوال آخرم این بود که شما فکر کن بهترین دوستت با همه علاقه ای که بهش داری و همه اخلاقایی که شما میپسندین و حال خوبی که کنارش دارید حالا سیگاریم بشه باهاش قطع ارتباط میکنید ؟ شمارو نمیدونم ولی من ارتباطمو باهاش به خاطر سیگار قطع نمیکنم 

به هر حال هر کسی معیارای خودش داره شاید برای شما مهمترین چیز همین سیگار باشه

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
این همه خانواده مذهبی، بچه هاشون خلاف کار شدند؟ والا منم خانواده ام یک طرفش مذهبیه یک طرفش نه، اون ط ...

مگه من گفتم همه مذهبیا خلاف کارند؟ 

برعکس شما چون تعصب داری کورکورانه داری حرف می‌زنی 

😁درضمن خداروشکر ما خودمون مدرن هستیم و آزاد ولی نه سیگاری داریم نه معتاد و نه حتی طلاق همه خانواده مون هم تحصیل کرده هستن 

مگه قراره هرکسی روانشناسی خونده به همه حرفه‌اش استناد کرد؟اینهمه روانشناس و تراپیست بیسواد

متوجهید که تخصصش رو داره؟

دیروز یکی میگفت دکتری که دکترای عمومی خونده بی سواده از پرستار بی سواد تره، بالاخره نینی سایته دیگه!

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
ولش کن عزیزم طرزصحبتش شخصیت رو نشون میده ادمارا راه درست تربیت کردن خیلی وقت و هزینه داره.پیرزنای ما ...

واقعا

حرف منطقی‌ سرشون نمیشه اصلا

فقط دنبال جنجال هستند

مگه من گفتم همه مذهبیا خلاف کارند؟ برعکس شما چون تعصب داری کورکورانه داری حرف می‌زنی 😁درضمن خداروشک ...

بله جنابعالی میگی چون خانوادش مذهبین محدودش کردن رفته سراغ گل! پستت بالا موجوده

خدارو هزاران بار شکر برای خانواده تحصیل کردتون فعلا که روانشناس مملکتو قبول ندارین و بهش میخندین، فقط کاش بهتون میگفتن اینقدر مذهب و غیر مذهب نکنید تو تاپیکا

چون چند بار دیدم اولین بارتون نیست!

بحث من حجاب نبودا.

میدونم ولی منظورم اینه که فرد وقتی هر دو نفر عاقل و بالغ باشن و سالم فکر کنن این موارد روی ارتباطشون تاثیر نمیزاره ...مثلا دوست شما سیگاری هست ..اما اگر زیاد تعارف نمیکنه و یا از سیگار تعریف نمیکنه و یا شما رو گمراه نمیکنه و بر عکس توصیه های سالم داره خب مسلمه اون دوست خوبی هست ..

اما اما اما ...یه مورد هست که باید خیلی بهش توجه کنید ..

از قدیم گفتن کمال همنشین در او اثر کرد ...حالا این اثر نه اینکه شما هم سیگاری بشید اما ممکنه یک نفر شما و دوستتون رو کنار هم ببینه و اتفاقا دوستتون در حال سیگار کشیدن باشه . .به نظرتون اون آدم در مورد شما که کنارش هستید چه فکری میکنه ....حتی اگه یه درصد هم احتمال بدید که فکر کنه شما هم سیگاری هستید و از شما آبرو ببره به نظرتون چقدر باید سعی و تلاش کنید که ذهن بقیه رو متوجه کنید که اشتباه شده ..و اصلا قبول میکنن ....فوری میگن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ....

از قدیم میگن (یادم رفته اصل ضرب المثل رو ) جونت در بیاد ولی اسمت در نیاد ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
این حرفا مادر بزرگی چیه ک می‌زنی ؟ احتمالا شما سنت خیلی بالاست دیگه این افکار قدیمی شده خیلیارو میش ...

درسته و اصلا به ماهم ربطی نداره ولی در کل باید قبول کنیم که سیگار ضرر داره من خودم چند وقتی هست میزنه به مغزم برم سیگار بکشم ولی به خاطر بدن خودم و خانوادم خودمو کنترل کردم

ایشون هم منظورش ضرر بودن سیگار بود ۱۰ سال پیش سیگار اعتیاد محسوب میشد احتمالا ۱۰ سال بعد شیشه و تریاک هم عادی بشه اگه همه چیزو دست زمانه بدیم

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

مگه قراره هرکسی روانشناسی خونده به همه حرفه‌اش استناد کرد؟اینهمه روانشناس و تراپیست بیسواد

🤣🤣🤣 دقیقا 

طرف میره از دوقوز آباد مدرک میگیره بعد اسم دکتر میزاره 

خیلی هم زیاد شدن تو جامعه 

بعد هرکی هم مدرک داشته باشه دلیل نمیشه آدم مدرن و به روزی باشه بعضی از تحصیل کرده ها افکارشون همچنان پوسیده میمونه