2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مد و زمانه مثلا کلیپس الان خزه ولی زمانی مد بود

مطمئن باش اگه بخوای رو مد بگردی هیچی سرجاش نیست

مد ها هم دور میزنه و یه روز برمی‌گرده 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
مطمئن باش اگه بخوای رو مد بگردی هیچی سرجاش نیستمد ها هم دور میزنه و یه روز برمی‌گرده

من تاحالا ندیدم مدی برگرده 

اتفاقا هروز داره پیشرفت میکنه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من تاحالا ندیدم مدی برگرده اتفاقا هروز داره پیشرفت میکنه

بیشتر پسرفت میکنه 😄

ببین عینک هایی که تو دهه شصت مد بود یه سری دوباره مد شده بود 

خیلی چیزها مد بود دوباره تو یه دهه مد میشه  

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
در سلیقه من نیست

سلیقه شما چیه؟؟ 

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم✨💗،‌ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇.𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

خوب نیس مخفف شو میگن ریحان://

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم✨💗،‌ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇.𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

ریحانه قشنگه، حس خیلی خوبی بهم میده

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

بیشتر پسرفت میکنه 😄ببین عینک هایی که تو دهه شصت مد بود یه سری دوباره مد شده بود خیلی چیزها مد بود د ...

به هر حال اکثر جامعه با من موافق هستن 

و دوسدارند رو مد باشن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️