2777
2789
عنوان

اینو باور کردم که ازدواج خوب فقط شانس میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 75 پست
جدا شده بودم دوتام بچه داشتمیه پسری گیرم اومد عین فرشته هاس...

از کجا گیرت اومد؟ کجا پیدا کردین همو 

خداروشکر معجزع پس وجود داره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شانسه فقط اینکه چی تو طالعت باشه من زیاد دیدم دور برم مسلمون غیر مذهبی چاق زشت در آخر ولله یرزق م ...

چ جالب 

میگن زشتا شانس دارن اما من با وجود زشتیم خیلی بدشانسم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

به شانسه فقط اینکه چی تو طالعت باشه من زیاد دیدم دور برم مسلمون غیر مذهبی چاق زشت در آخر ولله یرزق م ...

ی سوال دیگه اتفاقات ما تو زندگیمون از پیش تعیین شدس یا خدمون میسازیمش؟

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

چ جالب میگن زشتا شانس دارن اما من با وجود زشتیم خیلی بدشانسم

چون به خودت میگی 

والا اعتماد به نفس مهمه 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

والا من کلش بازی میکردم.اونجا یکی بود انققققد جوابشو دادم بنده خدا گرفتار من شد.جفتمونم تهران بودیم ...

بهرحال بلد بودی چیکار کنی😂 بی زبونتو و نابلدترن از من فک کنم تو دنیا وجود نداره😂

ی سوال دیگه اتفاقات ما تو زندگیمون از پیش تعیین شدس یا خدمون میسازیمش؟

این ۵۰ ۵۰ هست ینی تغییر مدار ما باعث میشه اتفاقات هم تغییر کنن ولی یه چیزایی از ازل برات رقم خورده بازم به تلاش خودت بستگی داره و نگاه خدا 

یکی از بزرگترین شانس های آدم داشتن مادر عاقل و با فراسته 

که یکی از بیشترین تاثیر ها رو تو ازدواج داره 

من دقت کردم دختراو پسرایی که ازدواج درست دارن مادرای عاقل و با هوشی دارن ، الان استارتر هم اشاره کرد ، در واقع مادر اون پسر خیلی موثر بوده تو ازدواجش

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
این ۵۰ ۵۰ هست ینی تغییر مدار ما باعث میشه اتفاقات هم تغییر کنن ولی یه چیزایی از ازل برات رقم خورده ب ...

ممنون گلم

اره ولی شانسمم بود میشد مثلا هیچوقت نبینمش یا هیچوقت قسمت هم نشیم

آدمای مناسب معمولاً قرار میگیرن اما خب خیلی وقتا ما خودمون اهمیت نمیدیم 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
یکی از بزرگترین شانس های آدم داشتن مادر عاقل و با فراسته که یکی از بیشترین تاثیر ها رو تو ازدواج دار ...

دقیقاا و تمام نه مادر بلکه خانواده میتونه سرنوشتتو تعیین کنه

با تمام وجود میتونم تایید کنم ،

مادر من برای یه پوش افتادن روی فرش و نامرتب بودن وسایل دائم داره نفرین میکنه افسرده اس زندگی منم به گ کشیده ،الهی ظلمش برگرده به خودش