2777
2789
عنوان

اینو باور کردم که ازدواج خوب فقط شانس میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 76 پست
نوشته شده در سرنوشت ما .

من شنیدم ب انرژی های تو سرمونه ک چیو جذب کنیم چیو ن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه . به انرژی توی سرمون بود که همه الان پزشک و مهندس بودن 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
نه . به انرژی توی سرمون بود که همه الان پزشک و مهندس بودن

ای بابا

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

من ازهمونام🤣همه میگن چطوری شد😂شانسه واقعا

شرایطت چی بود؟

چی گیرت اومد؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

حاجی شیرین عقل باشع

فقط هول و کثیف نباشه مثل پسرای الان

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

به شانسه فقط اینکه چی تو طالعت باشه من زیاد دیدم دور برم مسلمون غیر مذهبی چاق زشت 

در آخر ولله یرزق من یشا

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

موافقم تو ازدواج شانس خیلی تاثیر داره دعای مادر خیلی تاثیر دارهولی اون دختره بدبخت شد

من شما رو میشناسم؟ اره؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔