2777
2789
عنوان

نزدیک دو ماهه خونه مامانم اینام دیشب گفت دیگه برو خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه مادرشوهرت نزدیک نیست؟تو جاباما خونه هست اجاره میدن روزانه

نه شهر دیگن همشون

انقدم سر خونه وضع مالیمون خرابه

مثلا به جبران زحمات بابام واسه عروسی خواهرم تلوزیون خریدم براش

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
منم اسباب کشی کردم وسط زمستون خونه مون سرد بود مادرم گفت برین خونه خودتون با پتو بخوابین گرم میشین

من که خیلی دلم شکسته

انقد بهش فشار میاریم ولی اونم چاره نداره سرده خونه خشک نمیشه

اسی من بشدت درکت میکنم چون دقیقا شرایطم مثل شماست و ختی بدتر و همش تقصیر شدهرمه 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
این چیه یکسال خونه مادرم پامو نذاشتم اوه اوه مادر من بود که اصلا دوماه.... منو راه نمیداداتفاقا وضع ...

چرا خب ما که بیشتر روز هم خونه نیستیم جفتمون

من که خیلی دلم شکسته

حق داری

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اونا همه شهر دیگن

ببین اونجا موندنت اشتباه اونم یه ماه  باید به فکر پاشدن باشی وسایلارو بزارین انباری جایی خونه مامانت یا خونه خودتون  و باشوهرت مشورت کن که برین خونه کسی یا سریع تر خونتون رو بگیرین و..... شده. برین خونه همکارا یا اگر پول دارین برین هتل اما اونجا نمونین ناراحت هم نباش ازشون ممنون باش که گذاشتن اونجا چند وقت بمونی 

چرا خب ما که بیشتر روز هم خونه نیستیم جفتمون

مثل مادر منه دیگه اینا والدین سمی اند بین بچه هاشون فرق میذارن مریضی روحی دارن شک نکن بهتم حسادتت میکنه

من بودم میرفتم هتل این چن روز آخرو 

از شما ناراحت نیستن عزیزماز وجود همسرتون معذب هستنبه هرحال اونجا خونه اشونه دوست دارن راحت تر باشندا ...

شوهرم شیفتاش انقد زیاده که خونه نیست

بعدم شوهرمو خیلی دوس دارن

یعنی من اگ بودم از اول یجا کرایه میکردم

اصلا فکر نمیکردم بیشتر از یک ماه بشه، با معماره دعوا کردیم کفتیم چرا به ما زمان اشتباه دادی

بنظرم با بی رحمی این حرفو زده . . .فردا پس فردا خواهرتم ازدواج کنه تکو تنها که شدن التماس میکنن برین ...

من انقد دل نازکم بخدا بارها مامانم تو روم حرف بد زده بهم بازم رفتم خونش گفتم اشکال نداره مامانمه دیگه

این مدلی ام که دلسوز همه خانوادم هستم

فدای مامانم بشم ۴ماه آخر زایمان خونشون بودم با زور همچی میخرید دهنم میگرد نمیذاشت پاشم بازسازی داشتم ...

الان خالم دوتا نوه هاشو بزرگ کرده چون دخترخالم سرکار میره تازه میرن مسافرت نوه هاشم میبره، نمیدونم این چه شانسیه من دارم