2777
2789
منظورم پولدار پشتوانه دار کسی ک پولش درجریانه نه کسی ک پول جمع کرده

بیل گیتس که یک‌میلیارده 

میخواست با خانوادش بره تفریح توی یک کشتی لوکس

پنج روز کشتی رو کرایه کرد در حالی که میتونست بخرتش

همه پولدار های واقعی همین هستن 

هر کاری رو نمیکنن حتی اگر پولشون برسه

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

فامیلای ما پولدار زیاد دارهشوهرای دخترخاله هام خیلی خیلی پولدارنولی خب یه مقداری بهشون پول میده!در ح ...

چهار پنج تومن بستگی داره چ مدلی باشه یکی هست همه چی میخره شوهرش الان دختر عمه من ب خودش پنج تومن میده ولی هرجا برن مثلا میگفت لب تاب تا ی هفته اماده بود براش یا مثلا وسایل خونه اگه میخاست میگرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴۰ میلیون پولی نیست که!یک کفش خوب بخوای بخری ۱۵ ۱۶ تومنهیه رستوران خوب ۱تومنه!تازه دخترش خودشم کار م ...

همچینم نیستاااا درسته همه چی گرونه ولی ۴۰ تومنم پوله همچین کمم نیست ماخودمون باغ پسته داریم سالی ۸۰۰ ۹۰۰ پول پسته داریم ولی نمیگم ۴۰ میلیون پولی نیست دیگه خدایی

چهار پنج تومن بستگی داره چ مدلی باشه یکی هست همه چی میخره شوهرش الان دختر عمه من ب خودش پنج تومن مید ...

خب اینام اینطورین ولی هرچی دلشون خواست نمیخرن

به نظرم اینکه آدم به شوهرش بگه براش یه چیزی بخر باابنکه خودش پول بده وآدم چیزی که دوست داره بخره زمین تا آسمون فرق داره

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
بیل گیتس که یک‌میلیارده میخواست با خانوادش بره تفریح توی یک کشتی لوکسپنج روز کشتی رو کرایه کرد در حا ...

خب دوست منم لباس عروس هشاد میلیونی رو اجاره کرد قیمت خریدش هشتادو سه بود چون میگفت نیازی ندارم بار اضافه دوست ندارم حتی گفت نه یادگاری ام دوست ندارم نگه دارم ربطی نداره صرفا کرایه ارزون تر از خرید نیست بحث نیاز هم هست

والا بخدا پولدارها از ما که نداریم بیشتر قناعت میکنم 

من مستاجرم دخترم روزی سی هزار میبره مدرسه،،، گاهی پنجاه،،،، 

روزی چقدر لوازم تحریر می‌خره 

هرروز یه چیز میخواد 

همسایه مون چهارتا خونه و دوتا ماشین سنگین داره و دوتا سواری داره 

دخترش از تو کیفش صد هزار برداشته بود 

تو خیابون اینقد زد تو سر و صورت خودش که صدتومان رو چیکار کردی 

بیل گیتس که یک‌میلیارده میخواست با خانوادش بره تفریح توی یک کشتی لوکسپنج روز کشتی رو کرایه کرد در حا ...

دقیقا همسرم و پدرش خیلی پولدارن خیلیییی

ولی بخدا تا ماه پیش گوشی همسرم یه شیائومی ساده بود اونقد گیر دادم بهش ک یه سامسونگ سری اس گرفت میگه من راحتم باهمینا

پدرهمسرمم با اون وضعش یه ماشین ساندرو داره میدونی ظاهر خیلی واسشون مهم نی

تورو سننه؟