2777
2789
عنوان

مهاجرت به بابلسر مازندران

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 72 پست
کلات افتاد مازندران برندار و دنبالش نرو زندگی پیشکش

چرا؟؟

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عالیه عزیزم

به نظرات منفی هم اهمیت نده

اتفاقا شهر توریستی و باحالیه

من خودم بابل زندگی میکنم

یکی از آرزوهام اینه خونم بابلسر باشه و اونجا زندگی کنم

همه جور امکاناتم داره خیالت راحت

دلتم اصلا نمیگیره انقدر مراکز خرید و پارک و ساحل داره

خیلی شهر قشنگیه میخوای عکساشو بفرستم؟

من ساکن بابلم و مسیرم کلا بابل و بابلسره

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

مثلا اگر کسی اونجا حوصلش سربره باید چکار کنه

ساحل هست، رودخونه داره، کافه داره، امکاناتش در حد یه شهر کوچیک توریستیه.

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

عزیزم تاپیکای قبلی گفتی شوهرت سر کار نمیره.بابلسر براش کار پیدا شده؟

من شهر کوچیک تو مازندرانم.دکتر درست و حسابی بخوای بری یا مشکل جدی سلامتی داشته باشی اکثرا میرن رشت.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
منم ساریممهمشهرییی

سلام ساروی کیجا 

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
عزیزم تاپیکای قبلی گفتی شوهرت سر کار نمیره.بابلسر براش کار پیدا شده؟من شهر کوچیک تو مازندرانم.دکتر د ...

عزیزم ما خودمون بابل زندگی میکنیم

هرکی مشکل سلامتی داشته باشه میاد بابل

اولین باره میشنوم میگید میرن رشت😁