2777
2789
عنوان

مهاجرت به بابلسر مازندران

770 بازدید | 71 پست

بنا به دلایلی که تاپیکای قبلم توضیح دادم.

یه سری بحث ها داشتیم شوهرم میگفت من باید مهاجرت کنم به بابلسر،۱۵۰۰کیلومترم دور از شهر ماست 😶

تا حالا اونجاها نرفتیم وندیدیم،شوهرم یک هفته هست رفته، نمیتونم تصور کنم اونجا زندگی کنم🥺 اونجا چجوریه؟یکم دلداری بدید بهم،احتمالا بعد عید باید زندگی سخت و طاقت فرسارو شروع کنم.

زندگی مون روز به روز داره سختتر میشه بجای آسون شدن😞

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونجا همه سرکار میرن؟زن و مرد؟

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

الان کجا زندگی میکنی؟

شهرستان نزدیک شیراز

بلهوااااا این چ سوالیه

منظورم اینه زن ها پابه پای شوهرشون میرن سرکار؟

من خودم ساریم دانشگاه بابلسر میرم

شهر ساحلیه و بسیار شرجی

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
خوبه شهر توریستی هست

از لحاظ پزشکی خوبن دکترها؟

من خودم ساریم دانشگاه بابلسر میرمشهر ساحلیه و بسیار شرجی

مثلا اگر کسی اونجا حوصلش سربره باید چکار کنه

به نظرم واسه زندگی خوب نیست 

امکانات کمه 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤