2777
2789
عنوان

مهاجرت به بابلسر مازندران

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 71 پست
عزیزم تاپیکای قبلی گفتی شوهرت سر کار نمیره.بابلسر براش کار پیدا شده؟من شهر کوچیک تو مازندرانم.دکتر د ...

جدی؟ من فکر میکردم مازندران امکاناتش باید از گیلان بیشتر باشه‌. از لحاظ ظاهری و تفریحی که اینجوره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آها از اون لحاظخب بابلیا اکثرا تو شهر خودشون میرن دکترولی اگه دیگه خییلیییی جدی باشه میرن تهران

منم منظورم همین بود وگرنه برا سرماخوردگی یا چکاپ همین شهر خودمون میریم یا نهایت شهسوار

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
آقا مگه میشه تو شمال با اون همه سرسبزی آدم حوصله ش سر بره.طبیعت عالیه کوه داره جنگل دریا.من عاشق شما ...

آره ما حوصله مون سر میره، چون عادت کردیم

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

کامل نگفتم من رامسرم اینجا هرکی مشکل جدی سلامتی داشته باشه و بتونه میره رشت.مشکل جدی که مهارت دکتر م ...

رامسر دیگه آخر مازندرانه به رشت نزدیکتره

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
راهبند

به سلامتی

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
تک تک ریپ نمیزنمچون باهاشون زندگی کردمچون شوهر من مازندرانی هستچون خودشو ایل و تبارشون پدرمو در اورد ...

عزیزم آدم‌خوب و بد همه جا هست ،خدا کمک کنه بهت ایشالله،لایق بهترینهایی🤍ما اونجا کسی رو نداریم ما فقط بخاطر کار و داشتن درآمد بهتر رفتیم

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

عالیه عزیزمبه نظرات منفی هم اهمیت ندهاتفاقا شهر توریستی و باحالیهمن خودم بابل زندگی میکنمیکی از آرزو ...

مرسی مرسی🥺🤍🤍🫀🫀

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

خیلی شهر قشنگیه میخوای عکساشو بفرستم؟من ساکن بابلم و مسیرم کلا بابل و بابلسره

آره عزیزم،مرکز خرید خوب هم داره؟😍 البته من چون منطقه خشکی هستم ،شاید رطوبت و سبزی اونجا برام خیلی جالب باشه،، از خشکی زیاد سه تا مرطوب کننده متفاوت از داروخانه گرفتم میزنم به صورت و دستام😂😐

وای از بابلسر متنفرمممممم امکانات صفر مردم بداخلاق

تو چه حیطه کاری بدخلق بودن ؟تو چه زمینه ای؟

عزیزم تاپیکای قبلی گفتی شوهرت سر کار نمیره.بابلسر براش کار پیدا شده؟من شهر کوچیک تو مازندرانم.دکتر د ...

آره الان تو یه رستوران رفتن شیفت شب کارگری میکنه

جدی؟ من فکر میکردم مازندران امکاناتش باید از گیلان بیشتر باشه‌. از لحاظ ظاهری و تفریحی که اینجوره

من خودم مازندران نرفتم،ولی رشت و رامسر رفتم و خب یه منطقه کوهستانیه ولی مازندران بنظرم اینطور نیست

من خودم مازندران نرفتم،ولی رشت و رامسر رفتم و خب یه منطقه کوهستانیه ولی مازندران بنظرم اینطور نیست

طبیعتش زیباست اونجا. من حاضر بودم تو شهری مثل تهران زندگی نکنم یه زندگی سالم تر اونجا داشته باشم . امکانات هم ادم سوار ماشینش میشه میره یه شهر بزرگتر اطراف . چندین سال قراره اونجا بمونید؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!