2777
2789

۱۲ ساله ازدواج کردم فقط برای فرار از دسته این آدم ب قرآن چشم نداره ی لقمه نون راحت بخورم فقط کافیه ببین من لبام میخنده سریع میره دنبال دعا گرفتن و جادو جنبل اینو هزار بار دیدم تو خونه مامانم ک دعا بوده و اسم من و شوهرم و هرگس ب من وصله نوشته روش مثلا ی ماه پیش داشتیم درخت حیاط رو حرص میکردیم تو درخت نارنج ۲ تا دعا شوهرم پیدا گرد چقدر احترامش میذاریم و ب روش نمیاریم . ولی اون اصلا انگار اینجوری بار آمده آدم حسود خطرناکه چه مادرت چه هرکس دیگه . الانم من با هزار بدبختی قرض چشام ضعیفه میخام لیزیک کنم این هفته ۴ چشام . مامانم میگه دعوتیم خونه داییم باید بیای حتی با چشای بسته زشته . جالا چی میخواد درست کنه دایی وصع خوب ما کشک بادمجون . میگم آقا چشمام مهمتر یا مهمونی تلفن قطع میکنه ای خدا منو نجات بده 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید که یاد شد منظورم از غذای ک داییم میخواد درس کنه یعنی با وجودی ک چند بار آمدن خونم و احترامش گذاشتم و وضعشه خیلی خوبه کار خاصی هم نمیخاد بکنه .واقعا ی جورایی توهین ب شعور من و شوهرم هس هرچند ما بازم میریم و تو اخلاقشان نیس برا شکم جایی بریم 

قطع رابطه کن باهاشنه برو‌ خونش نه بذار بیاد

ب قرآن سر بچم ک بدنیا آمد قهر کرد تا یکسالگی بچمون ندید اصلا 

عزیزم ببخشید ها ولی از نظر من با ی همچین ادمی فقط قطع ارتباط کن و تمام حالا میخاد هرکی باشه دیگ این ...

بخدا همش در حال نفرین و نمیدونم چطوری میگیره الان ۷ ساله شوهرم ی کار درس پیدا نمیکنه دعا میگیره دیگه خیر نبینیم هرچند من ب اینا اعتقاد ندارم فقط روحم بیمار میکنه