2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مامان دوستم ۴۲ سالگی دوقلوزنموم ۴۱ سالگی بچه های خوب و سالمی ب دنیا آوردن

اصلا مسئله سالم بودن یا این مسائل نیست خوب انواع ازمایش و غربالگری هستش همه رو آدم میره انجام میده چند سال بعدش رو میگم همسرم میگه فرقی نداره چه دوتا بچه چه یکی اول و آخر تنهایی فقط مشغولیتت با دوتا یکم بیشتر میشه

من خودم 38سالمه پسرم 8سالشه با اینکه ادم خیلی سرحال و اکتیوی هستم ولی ترجیح میدم حالا که خدا رو شکر دیگه پسرم از آب و گل دراومده بقیه ی عمرمو صرف پیشرفت و لذت بردن از زندگیم کنم نه که بخام از اول باز بیافتم تو پروسه بارداری و زایمان و شیر و پوشک گرفتن و.... 

من خودم 38سالمه پسرم 8سالشه با اینکه ادم خیلی سرحال و اکتیوی هستم ولی ترجیح میدم حالا که خدا رو شکر ...

چطوری خودتون رو آروم نگه‌ می‌دارید وقتی خونه نیستن چکار میکنید تنهایی اذیتتون نمیکنه

عزیزم 11 ساله دیگه تنهاییاشو کشیده.. دوسال دیگه به سن بلوغ میرسه و دیگه حوصله نداره،، تنهایی هم یادش میره

مهمتر از اون باید فکر خودت باشی ببینی تو این سن حوصله بچه داری یانه؟  تنت و اعصابت میکشه؟ 

بارداری سن بالا هم کمی خطرناکه هم برای مادر و هم بچه

مامان من خواهرمو 42سالگی باردارشد.. بااینکه زایمانهای قبلیش خیلی راحت بود ولی سر این یکی نابود شد و کارش به سزارین کشید و جوری شد که تو همون اتاق عمل رضایت گرفتن رحمش رو درآوردن و 1 هفته داخل آی سی یو بود

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
چطوری خودتون رو آروم نگه‌ می‌دارید وقتی خونه نیستن چکار میکنید تنهایی اذیتتون نمیکنه

خوب عزیزم من کار میکنم پروژه برمیدارم. کلاس میرم اینقدر سرم شلوغه چند ماه میخام برم باشگاه وقت نمیکنم

حقیقتشو بگم اگر به قبل بر می گشتم همون سال اول بعد تولد پسرم یکی دیگه میاوردم ولی الان دیگه حوصله ندارم تو 45سالگی بچه  دومم بره کلاس اول بعد اون پسرم کم کم بره سربازی! 

عزیزم 11 ساله دیگه تنهاییاشو کشیده.. دوسال دیگه به سن بلوغ میرسه و دیگه حوصله نداره،، تنهایی هم یادش ...

دخترم به شدت از بچگی دورش شلوغ بوده همبازی از همون بچگی دوست ثابت داشته همسن و سالن هنوزم با هم دوستن خالش خیلی باهاش بازی کرده به بلوغ هم رسید تازه چند ماهی میشه تجریه ی روزهای سخت داشته خوب درگیری های طلاق و قرص خوردن های من و ... ولی خوب گذشت رفت دیشب به باباش داشت تعریف می‌کرد وقتی باباش نبود من قرص های خواب آور میخوردم و این بچه چقدر اذیت شده خنده ی با بغض می‌کرد همه چیز براش فراهمه به شدت انرژی داره با اینکه کلاس های مختلف میره اگر میومد میگفت مامان من ابجی یا داداش نمیخوام خیلی راحت تر باهاش کنار میومدم ولی خیلی بهونه میگیره ولی بگما با بچه ی خواهرم که دو سالشه یه ده دقیقه بازی میکنه بعد ولش میکنه میره دنبال کارهای خودش

نمی دونم درست و غلط چیه بخدا

اگه الان خییییلی واسه بچه ات حوصله داری و کامل میتونی بهش برسی و میتونی خودتو در جایگاهی بزاری که مثلا هم به مشق این برسی هم پوشک اونو عوض کنی تازه اگه تمام شرایط مالی هم برای بعدی فراهمه یکی بیار ولی اینو بدون دیگه اون بچه هم میشه تک فرزند در واقع شما دو تا تک فرزند خواهی داشت چون فاصله شون زیاده

دخترم به شدت از بچگی دورش شلوغ بوده همبازی از همون بچگی دوست ثابت داشته همسن و سالن هنوزم با هم دوست ...

آها

خب خداروشکر که دوران سختتون گذشته

مطمئن باش با بچه خودتون هم زیاد همبازی نمیشه... چون دیگه بزرگ شده.. دوس داره با همسن و سالهای خودش باشه... شاید ذوق کنه که یه بچه کوچیک توخونه دارین ولی سختیهای بچه داری اونم تو این سن که دیگه آدم نه اعصاب داره نه حوصله خودشو هم داره سخته

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
آهاخب خداروشکر که دوران سختتون گذشتهمطمئن باش با بچه خودتون هم زیاد همبازی نمیشه... چون دیگه بزرگ شد ...

مادر شما چکار میکنی با دومی سختش نیست فاصله سنی شما با اون میدونم قطعا همو دوست دارید ولی در کل چطوریه

اگه الان خییییلی واسه بچه ات حوصله داری و کامل میتونی بهش برسی و میتونی خودتو در جایگاهی بزاری که مث ...

بله دکتر هلاکویی گفت گفت با این فاصله سنی میشه دوتا تک فرزند با توجه به اینکه من تو ۶۰ سالگی به فرزند ۱۸ تا ۲۰ ساله خواهم داشت که آیا منو درک وکه آیا من اونو درک کنم آیا از داشتن پدر مادر پیر رضایت داشته باشه آیا نداشته باشه اینا هم هست تو اوج نوجونیش ما ۶۰ سالمونه اونم با این کیفیت عمر و اعصاب ها و غذاها ما مادرهای دهه ی ۴۰ و ۵۰ نیستیم بدنمون قوت داشته باشه 

آهاخب خداروشکر که دوران سختتون گذشتهمطمئن باش با بچه خودتون هم زیاد همبازی نمیشه... چون دیگه بزرگ شد ...

من‌خودم انلاین شاپ دارم کارم دقیقا با بچه های کلاس اولیه مادرهایی که میان دنیال کارهای بچه هاشون اگر جوون باشن شاد و قبراق هستند می‌خندن خوشحالن ولی مادرهایی با سن بالاتر قیافه هاشون غمگین و عبوسه انگار حال ندارن انگار زوری دارند برای بچه هاشون یه کاری میکنن