2777
2789

بستگی به خودت داره توانایی ش داری بیار....مردم که همیشه حرف واسه گفتن دارن...واسه دل خودت زندگی کن....اما خواهرم دخترشو شوهر که داد...یک دختر خوشگل ناز دوباره آورد...تو عروسی آهنگ یه خواهری دارم که هیچکی نداره بغلش کرد بود خیلی بامزه بودن لباس عروس گوگولی هم تنش بود.😍....کلی هم با هم عشق حال میکنن....

فقط به این فکر کن وقتی بچه شما میره کلاس اول شما میشی 47 ساله! به خیلی چیزها فکر کن...

دقیقا ۴۷ برای کلاس اول خیلی دیره حالا دوستانی که تو سن بالا ازدواج میکنن داستانشون فرق داره کلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا امروز مشقاشو می‌نوشتم یعنی نمونه سوالاتشو دستام میلرزید اصلا نمیتونم تو درساش کمکش کن امروز یک ...

ب هیچی فک نکن

فقط ب این فک کن خودت نیاز ب آرامش داری

قرص اعصاب هم نخور معتادت میکنه

بخودت انگیزه بده 

مسلط باش

بچه ۱۱ ساله هم نیازی ب کمک آنچنانی نداره

خودش دست نداره نگ 

بخدا بچه من بگ بیا بنویس 

نمونه سوال ن من ن باباش قبول نمی‌کنیم

بد عادتش نکن 

جدا از بقیه موارد حوصلشو دارید؟

مامان من ۳۵-۶ باردار شد الان خواهرم کلاس اوله میکه اشتباه کردم...شیطونه اذیت میکنه

البته ما شرایط خوبی هم نداریم و مامانم خب قبلش بچه از دست داده بود میخواست حالش رو خوب کنه.....

بخدا امروز مشقاشو می‌نوشتم یعنی نمونه سوالاتشو دستام میلرزید اصلا نمیتونم تو درساش کمکش کن امروز یک ...

خب تو چرا مشق هاش بنویسی...حوصله داری والا....مگه حضوری نیست...چه خبره والا بچه رو ضعیف بار میارین....من اصلا کار با مشق بچه ها ندارم....فقط با جدیت میگم درس مشق هاتون بنویسید.. وگرنه خودتون جواب معلم بدین.....دیگه مجبورا می نویسن...

بستگی به خودت داره توانایی ش داری بیار....مردم که همیشه حرف واسه گفتن دارن...واسه دل خودت زندگی کن.. ...

خب عزیزدلم این خانم باقری اعصاب میمونه 

جسمشم یاری کنه روحش نمی‌کشه

فقط بخاطر فشار حرف بقیه اومده ک نظر بخواد

بنظرتون منطقیِ باهمین روح و روانی بچه دوم بیاره

بخدا بچه مراقبت میخواد 

هزار تا چیز دیگ میخواد

مگ کم دیدیم ادم هایی ک بخاطر مشکل پدر یا مادرشون 

بچگی و نوجوان وجوونیشون بر باد رفته

به خاطر اینکه بچه ی اولم تنها نباشه همش،میگه حوصلم سر میره

من پارسال ,۳۷ باردارشدم پسرم ۱۰ سالش بود الانم راضیم پسرم مشکل قلبی داره که ربطی ب سن مادر نداره ولی خب بارداری تو این سن سختتره بچه اولم ۲۷ بودم خیلی راحتتربود ولی چند ماهه دیگه تموم میشه بهش می ارزهاگر مالی مشکل نداری و رابطتت به شوهرت و بچت خوبه حتما بیاروتحت نظر دکتر باش

من پارسال ,۳۷ باردارشدم پسرم ۱۰ سالش بود الانم راضیم پسرم مشکل قلبی داره که ربطی ب سن مادر نداره ولی ...

از همسرم یکبار جدا شدم طلاق گرفتم دوباره برگشتم تازه یکساله رابطمون خوب شده