2777
2789
عنوان

کیا تو مهد کودک کار میکنن

41 بازدید | 5 پست

راضی هستین؟ حقوقش چقده؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین

من سالها پیش کار میکردم 

نه حقوقش اصلا خوب نیست هنوزم که می‌شنوم. البته بستگی ب شهر و اینا هم داره ولی کلا هم خوب نیست. 

باید بچه ها را دوست داشت صبور بود ، مسیولیت خیلی هست ولی مزایا ندارد . 

من سالها پیش کار میکردم نه حقوقش اصلا خوب نیست هنوزم که می‌شنوم. البته بستگی ب شهر و اینا هم داره ول ...

آهان از بیکاری دیگه خسته شدم الان به کاری مشغولی شما؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان از بیکاری دیگه خسته شدم الان به کاری مشغولی شما؟

میتونین برید مشغول بشین ی مدت ، ممکنه خوشتون بیاد و ادامه بدید. من چند سالی بودم و واقعا کارم را دوست داشتم ولی خب شرایط مالیش بد بود ولی مسیولیت ها خیلی خیلی زیاد. البته میتونید موقتی برید مثلا یکماه ببینید چطوره. و اینکه شاید جایی که میری از نظر مالی یخورده بیارزه حداقل .

من معلم زبان هستم .ولی تجربه مربی مهد و مربی پیش دبستانی بودنم برمیگرده به تقریبا ۷ الی ۸ سال پیش.

میتونین برید مشغول بشین ی مدت ، ممکنه خوشتون بیاد و ادامه بدید. من چند سالی بودم و واقعا کارم را دوس ...

موفق باشی عزیزم منم ارشد زبان فرانسه دارم اما تو شهر ما خیلی رایج نیست سالی یه شاگردم پیدا نمیشه آنلاینم علاقه ندارم تدریس کنم 

موفق باشی عزیزم منم ارشد زبان فرانسه دارم اما تو شهر ما خیلی رایج نیست سالی یه شاگردم پیدا نمیشه آنل ...

ممنون عزیزم همچنین

انشالله اون چیزی که دوست داری پیش بیاد و‌سر راهت قرار بگیره 🌹