2777
2789
عنوان

هیچکس مث منو شوهرم اختلاف ظاهری نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در یه حد هستین تقریبا، فقط تو سفیدی اون سبزه ست که سبزه بودن واسه مرد زشت نیست... ولی اینکه میگی اخلاقش اینطوره و این حرف هارو میزنه خب آره جالب نیست 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اصلا از درون از ته دلم حس غم وناراحتی دارم و این بده

برو باشگاه 

ورزش باعث میشه حس بهتری با وجود همه مشکلات پیدا کنی 

واقعا آدم حالش بد میشه یکی بخواد از قیافه اش ایراد بگیره

باید از همون اول وقتی و اولین بار جوری واکنش نشون میدادی که دومین بار جرعت نکنه .

بار بعدی به نظرم بهش بگو که مگه من میام بگم برو موهاتو رنگ کن یا نمیدونم تا حالا دیدی من یه چیزی در مورد ظاهرت بگم 

با خودت چی فکر میکنی که اینجوری رفتار میکنی 

برو باشگاه ورزش باعث میشه حس بهتری با وجود همه مشکلات پیدا کنی واقعا آدم حالش بد میشه یکی بخواد از ق ...

گفتم درجواب میگه باید عادت کنی به رفتارام شبیه پدرشه

اونم خیلی بداخلاقه

بچم یکسالو نیمه ست

فعلا برنامه ای نمیتونم پیاده کنم ولی دوس دارم شغل داشته باشم مستقل شم ازش به کلی فاصله بگیرم

دقیقا ب منم میگه باهمه میخندی بامن توقیافه ای بعد شروع میکنه ب فحش وتوهین ب پدرم خیلی فحش میده انقدر ...

لعنتی فحشش بده توام

من پدروخانوادم خط قرمزمه یه بار چندسال پیش از دهنش دررفت فحش داد به گه خوردن انداختمش

لعنتی فحشش بده تواممن پدروخانوادم خط قرمزمه یه بار چندسال پیش از دهنش دررفت فحش داد به گه خوردن اندا ...

قبلنا حرمت نگه می‌داشتم الان هرچی میگه منم ب پدرمادرش میگم ولی عذاب وجدان میگیرم اولا اینکه گناه میکنم بعدشم بچه هام چ گناهی کردن 

چطوری به گه خوردن انداختیش ؟

بگو منم انجام بدم

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
لعنتی فحشش بده تواممن پدروخانوادم خط قرمزمه یه بار چندسال پیش از دهنش دررفت فحش داد به گه خوردن اندا ...

ولی عکستون دیدم در یه حدید فقط شما پوستت روشنه ایشون تیره هستن 

شوهر منوببینی چی میگی ده سال ک بزرگتره من لیسانسم اون تاپنجم خونده پول نداشت همچنان کارگره لاغر وسیاه بالبودهن کبود وگنده 

اصلااهل تفریح ومعاشرت  وگردش نیست 

محبت حالیش نیس 

لباسای ۲۰ سال پیششو میپوشه بشدت خسیسه البته پولم نداره 

نظافت صفر 

خانوادش اصلا ب عروس احترام نمی‌ذارن 

خواهرش ب دروغ اومد خواستگاری گفت ۲تا خونه داره کارش فلانه بعدعقد لو رفت گ تازه بدهی هم داره هیچی هم نداره 

بخدا من جات بودم برای شوهرت نماز شکر میخوندم

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
ولی عکستون دیدم در یه حدید فقط شما پوستت روشنه ایشون تیره هستن شوهر منوببینی چی میگی ده سال ک بزرگتر ...

وای نظافت و اینا قفله بابا

من دوتا بچه دارم الان ریش پروفسوری میزاره سفیده کامل