2777
2789
ارهالانم خودم زیر بیست سالمه و متاهلم عقد

الان حساب نیست 

باید چند سال دیگه بگی

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کردی حالا

نه نذاشتن😔

و یه ازدواج خیلی بد کردم😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

ولی وقتی سن کم ازدواج میکنی هیچ اختیاری نداری 

و همش فک میکنن بچه ای و ی عالمه برات تصمیمات با خودخواهی تمام خودشون میگیرن و نمیتونی از حقت دفاع کنی و خیلی چیزای دیگه

و از طرفی خب ادم وارد ی سری گناه ها نمیشه و سرش بند زندگی میشه و موقعی که جوانه بزرگ بودن بچه هاشو میتونه ببینه 

تنها مزیتش همینه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نمیخام بگم چون توبه کردمو گفتن گناه فرقی با انجامش نداره

نگوفهمیدیم😂😉😂

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

به هیچ وجه 

هرچند الان زیر بیست ازدواج نکردم 

ولی ازدواج توی سن پایین واقعا ق ماره

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

کار مثبت ۱۸ نکردم اصلا دختر خوبی بودم

شوخی کردم گلم