2777
2789
عنوان

شمایی که با درخت کریسمس و پالتو قرمز حس لاکچری بودن میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ما کلا جشن میگیریم

ولی به نظرم خیلی کار قشنگیه 

همون‌طور که مسیحی های خیلی کشور ها یلدا و نوروز رو به ف ال نیک میگیرن 

شماهم میتونید از کریسمس استفاده کنید و به اون بهانه شاد باشید😍

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

اینم چون کریسمس دوست دارین حس لاکچری هم ندارم البته تو صف نذری هم نبودم تا حالا

کریسمس خوبه ولی نه تو ایران چون اینجا حس و حال اونجارو نداره

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اینم چون کریسمس دوست دارین حس لاکچری هم ندارم البته تو صف نذری هم نبودم تا حالا

کادو های بابا نوئل کجاست❤️😂

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

حالا ما کلا جشن میگیریمولی به نظرم خیلی کار قشنگیه همون‌طور که مسیحی های خیلی کشور ها یلدا و نوروز ر ...

جشن گرفتن به شرطی خوبه که فرهنگ و تاریخ و تمدن کشورمونو فراموش نکنیم چندین مورد تو همین سایت میشناسم که نوروز و یلدارو تمسخر میکنن و کسایی که این مناسبتارو جشن میگیرن از نظرشون بی لولن وبه حاش هالووین و کریسمس رو تصدیق میکنن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کادو های بابا نوئل کجاست❤️😂

هنوز نیومده دیگه اتفاقا پسرم میگفت برای  بابانوئل شیرینی بزاریم تا برامون جایزه بیاره فقط اگر شیرینی باشه جایزه میده میگفت شیرینی مردی دوست داره ( مرد زنجبیلی)