2777
2789
عنوان

شب یلدا کدوم ورین

165 بازدید | 22 پست

متنفرم از هرچی شب یلدا و سیزده بدر و هر مناسبت دیگس🙁فامیلای ما شب یلدا همه جمع میشن و کلی پذیرایی و...اما خانواده همسرم هیچ برنامه خاصی ندارن فقط میشینن دور هم و انتظارم دارن ما بریم اصلا به من خوش نمی‌گذره اونجا حقیقتا همیشه هم دعواس تو این مناسبتا ک کجا بریم🥲

هیجا خونه خودمون😟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برین جایی ک دل خوشه

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

آخ آخ من چقدر شبهم بهت منم متنفرم . خداروشکر که 2 سالی هست ریخت خانواده شوهرو نمبینم . ولی همیشه زووور بود همون شب اونجا باشیم وگرنه قران خدا غلط میشد همیشه هم خودمون باید بساط پذیرایی رو میبردیم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه شوهر میزاره😂مامانمم به اخلاقی داره که اگه نرم باهام قهر میکنه

شوهر چیکارس این وسط😂

بگو تو مسائل زنونه دخالت نکن

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756