خیلی بیحالم ....خونه خیلی بهم ریخته و کثیفه ...چیکار کنم ...شما از کدبانو گری هاتون بگین من ترغیب بشم ...عکس اگه دوس دارین از خونه های تمیزتون ...بدین 😘🙏🏻
خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم تا ابد ممنونم...
اخرهفته ها تمیزکاری کلی دارم و درطول هقته هرقسمتی که نامرتبه زود مرتب میکنم
ولی آخر هفته ها که خانواده و بچه ها تعطیلن به نظرم دور هم خوش بگذرونیم و کارو تعطیل کنیم بهتره
خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم تا ابد ممنونم...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من پنجشنبه و جمعه جوری کل خونه و سرویسا و حیاط همه جا رو تمیز و گردگیری کردم و شستم یعنی خونه شده عین خونه یه تازه عروس .اصلا بوی نویی و تمیزی میده خونه .امروز که تو این هوای بارونی پاشدم انقدر کیف کردم اطرافو نگاه میکردم
البته خونم خداییش همیشه تمیزه و جمع و جوره و هبچوقت شلوغ و نامرتب نیست و اینو همه میگن حتی اونموقعا که مجرد بودیم خونه پدرم بودم همه از تمیزی و سلیقه مون صحبت میکردن به مامانم میگفتن خوشبحال هرکی دختراتو بگیره