2777
2789

خیلی بیحالم ....خونه خیلی بهم ریخته و کثیفه ...چیکار کنم ...شما از کدبانو گری هاتون بگین من ترغیب بشم ...عکس اگه دوس دارین از خونه های تمیزتون ...بدین 😘🙏🏻

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

بگیر بخاب بابا دنیا دو روزه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگیر بخاب بابا دنیا دو روزه

😅😅

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
من تمیز می‌کنم وسطش میپرم رو تخت و گوشی و دوباره کار .

چقد منی😃

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
من تمیز می‌کنم وسطش میپرم رو تخت و گوشی و دوباره کار .

اینم خوبه

من بچم الان بیدارشد ... تو سکوت مطلق میخوابه نتونستم هیچکاری بکنم ولی الان باید مثل اسب بدوم خونه رو جمع و جور کنم دیشبم مهمون داشتم ظرفارو نزاشتم سرجاش یه جارو هم باید بکشمممم

منم کلی کار دارم . از بعد ظهر شروع کنم .

خسته ام خیلی .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

من چون مامانم همیشه تمیز و اهل نظافته 

خودمم دیگه ناخودآگاه اینجوری شدم .

هر دو هفته آشپز خونه رو قشنگ کابینت و کشو ها رو خالی میکنیم و مرتب میکنیم 

یخچال رو تمیز میکنیم 

گاز رو هرروز برق می‌اندازیم و همین طور فر و ...

6 ماه یه بار کل خونه رو وسایل ها رو جمع میکنیم و قشنگ ضد عفونی میکنیم 

کمد دیواری ها رو مامانم تمیز می‌کنه لای پتو و ... هم یه خوشبو کننده ی شکلاتی یا وانیلی میزنه 

سرویس بهداشتی هرروز تمیز و ضدعفونی میشه 

ظرف هم نمیزاریم شب بمونه بعد هر وعده میشوریم 

بعضی وقتا هم چون مهمون زیاد بوده و خسته بودیم مونده البته 😂😬 

مامانم هر صبح اسپند دود می‌کنه 

خلاصه سعی کردیم همیشه تمیز باشیم 

اما باز هم تو خانوادمون هست کسی که هییییچ توجهی به نظافت نداره 🤕😑

......
منم کلی کار دارم . از بعد ظهر شروع کنم .خسته ام خیلی .

منم هم پریودم هم بیحال 

وااااای دقیقا منم همینمخواستم امروز تمیزکاری کنمگرفتم خوابیدم

منم خیلی بیحالم

من چون مامانم همیشه تمیز و اهل نظافته خودمم دیگه ناخودآگاه اینجوری شدم .هر دو هفته آشپز خونه رو قشنگ ...

ایول بهتون 

اون یه نفرم حتما پدر خانوادست🤭