یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همه که سرد نمیشن عزیزم.اتفاقا اینو خداوند قرار داده واسه عشق و علاقه ی بیشتر زن و شوهر.اما یه سری چیزا باعث سردی بعضیها میشه که یکیش ممکنه مریض دلی مرد باشه که از محرمش لذت نمیبره و دوست داره گناه رو تجربه کنه و تنوع طلبه به اصطلاح.که متاسفانه بعضی از زنهای فضای مجازی و جامعه به این نوع مریض دلها خدمات جامع و کامل ارائه میدن و مرد رو از زنش زده میکنن!
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
خب همه میگن عقد رابطه نداشته باشید مرد سرد میسه چرا باید سرد شه
چرت میگن عقد فقط برای شناخته برای رابطه بعد ازدوج ۲۴ ساعت شبانه روز و تااخر عمر وقت هست ولی دیگه وقت واسه شناخت نیست پس دوران عقدو باید برای شناخت تنها اختصاص داد چندسالته
فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.