2777
2789

میخوام دوره رضا آرش نیا رو بخرم 

شوهرم میگه برو آموزشگاه 

آخه شنیدم دوره رضا آرش نیا خیلی کامله

خودم با دوره راحت ترم

شما تجربه ای دارید؟ 

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    

اموزشگاهها فقط بلدن پول بگیرن . چیزی یاد نمیدم 

خودم چندین سال رفتم . حلال نمیکنم اونهمه پول دادم . آموزش هیچی . هر کی میکه اموزشگاه خوبه . الکی میگه

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم با دوره های مجازی راحتترم 

هم کم هزینه ترن هم جامع تر البته ذر صورتی که دوره واقعا خوب باشه 

و خودت پیگیر باشی 

کلاس زبان تقریبا ۷۰۰به بالاعه از یه کتاب سطح پایین که بچه ی دوستم میزع دارم میگم هرچی میره بالاتر گرون تر میشه

اموزشگاهها فقط بلدن پول بگیرن . چیزی یاد نمیدم خودم چندین سال رفتم . حلال نمیکنم اونهمه پول دادم . آ ...

ترمی چقدر میگرفتن؟ 

از اپ زبانشناس استفاده کن خیلی خیلی خوبه تبلیغ نیست چون خودمم مجبورم زبان باد بگیرم و از اون استفاده میکنم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من خودم با دوره های مجازی راحتترم هم کم هزینه ترن هم جامع تر البته ذر صورتی که دوره واقعا خوب باشه و ...

منم مجازی راحت ترم

پیگیریم خوبه عاشق یادگیری ام😍

پس از نظر پولش هم دوره برام به صرفه تره

از اپ زبانشناس استفاده کن خیلی خیلی خوبه تبلیغ نیست چون خودمم مجبورم زبان باد بگیرم و از اون استفاده ...

تا حالا نشنیده بودم 

مرسی عزیزم من از اپ لرنیت استفاده کردم اونم بد نیست

منم مجازی راحت ترمپیگیریم خوبه عاشق یادگیری ام😍پس از نظر پولش هم دوره برام به صرفه تره

اره قطعا 

انشاالله موفق باشی✨

فقط پیگیری کن که دوره های خوبی پیدا کنی و فکر هم نکن هرچقدر گرون تر باشه همونقدر کیفیتش بالاتره 

تا حالا نشنیده بودم مرسی عزیزم من از اپ لرنیت استفاده کردم اونم بد نیست

منم از لرنیتو دولینکو و بیاموز استفاده میکردم قبلا و زیاد جواب نبود برام ولی این بهتره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من تو اینستاگرام یه دوره 3 میلیونی رو با تخفیف 200 خریدم. خیلی راضی ام. خیلی خوب توضیح میده. آموزشگا ...

دوره کی بود؟ 

پس دوره آموزشی بهتر از آموزشگاهه

ترمی چقدر میگرفتن؟

اون زمون که من میرفتم ارزون بود. فوقش ۲۰۰ یا ۳۰۰

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
اره قطعا انشاالله موفق باشی✨فقط پیگیری کن که دوره های خوبی پیدا کنی و فکر هم نکن هرچقدر گرون تر باشه ...

مرسی عزیزم همچنین ❤️

ممنونم از راهنماییت❤️