2777
2789
عنوان

نذر کردم یکی از بچه هامو بدم به جاریم که بچه دار نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 97 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای بی عقل این چه کاریه ی بچه مظلومو بدبخت می‌کنی اه اعصابم خورد شد 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

چرا اینکارو بکنی؟ وقتی همیشه چشمت دنبال اون بچه میمونه، هیچکسی نمیتونه از بچش دل بکنه بده به کسی دیگه، هزارتا راه هست که بچه دار بن خودشون این دیگه چه نذریه اخه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

چی بگم حس میکنم جو گیر شدی یه چیزی اومده به ذهنت 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

مگه بچه عروسکه ببخشیش به یکی دیگه؟

الان نمیشه شناسنامه کشکی گرفت اون بچه بزرگ میشه میفهمه و تف میندازه تو صورتت که بخاطر خودخواهی خودت ولش کردی . حق نداری به جای اون بچه تصمیم بگیری که ببخشیش به یکی دیگه 

بچه خودتو بهش ندع 

تشویقش کن بره از پرورشگاه بچه بیارع و دل یه بچه بی پناه و شاد کنه 

ممکنه اکه بچه خودتو بدی و وقتی خودش بفهمه نه شما رو دوست داشته باشه نه اون زن عمو و عمو رو و خیلی ایندش بهم بخوره