2777
2789
ایده خوبیه 😂 گرون نیستن؟ 😂

نه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂 من خیلی دوست داشتم یه پیراهن بافت بلند بپوشم تا کمی بالا تر از مچ با یه کلاه خیلی ناز میشد ولی ...

تو خونه بافت گرم میشه عزیزم

همون شومیز گزینه بهتریه

خریدات و کردی؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
تو خونه بافت گرم میشه عزیزمهمون شومیز گزینه بهتریهخریدات و کردی؟

نه ، من مادر شوهرم فوت شده مادر شوهر ندارم .. کسی نیستش که به فکر باشه می‌دونی 

یه خواهر شوهر دارم که اونم به همسرم گفته بود پول بده بهم براش چیز بخرم اصلا چیزی به من نگفتن! منم به همسرم گفتم لااقل همون پولو سکه پارسیان بهم بدن یا کارت هدیه میگفتش که زشته من نمیتونم اینجوری بهشون بگم ... دیگه نمی‌دونم در کل زیادی برای من سنگ تموم نزاشتن مثلا کل طلای عقد و عروسی بهم ۶ گرم طلا دادن خرید عقد فقط یه پیرهن و کفش و گل خریدم من 

به خاطر همسرمم چیزی نمیگم چون می‌دونم شرایط خودشم اونقدر خوب نیست اعتراض من میشه سبک کردن خودم چون چیزی تغییر نمیکنه در نهایت.

نه ، من مادر شوهرم فوت شده مادر شوهر ندارم .. کسی نیستش که به فکر باشه می‌دونی یه خواهر شوهر دارم که ...

عزیزم🥺

ولی خب خیلی با درکی

رفتارت و دوست داشتم

از طرفی سعی کن با زبون خوش خواستت و به همسرت بگی تا در حد توان فراهم کنه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
نه ، من مادر شوهرم فوت شده مادر شوهر ندارم .. کسی نیستش که به فکر باشه می‌دونی یه خواهر شوهر دارم که ...

پس تو که انقدر با درک و شعوری ، پس نمایش نداشته باشی امسال محبوری سالهای بعد هم اجرا داسته باشی

به فکر زندگی و آینده خودتو همسرت باش 

نمی دونم چن سالته ، ولی یه نامزد داریم حدودا ۲۳ سالشه

فکر کنم فقط روز عقدش رفت آرایشگاه، حتی رژ هم نمیزنه، لباسهای ساده و کلاسیک و تکراری می پوشه. خرف اطافیان به کتفشم نبود

ولی همیشه مرتب و برازنده است

ولی امسال در کمال ناباوری با کمک همسرش واسه خودش یه ماشین خوب گرفت ، دهن همه وا موند