2777
2789
عنوان

جیگرم بدجور آتیش گرفته بدجور سوختم

191 بازدید | 15 پست

نمیدونم چطوری دعا کنم خدا تقاص کارشون رو پس بده

چطور دعا کنم آهمون با عرش برسه

اه مظلوم عزش رو میلرزونه

خدایا به حق اه مظلومانه مادرم خودت از پای مسببینش در بیار...خدایا اونطور که مادرم رو با کمر زدن زمین تو به حقانیتت بزن به کمرشون....اونطور که به پدرم گفتن گمشو تو از درگاه خودت برونشون

خدایاااااا تا به ذلت و خواری نرسن تا جیگرشون نسوزه تا به زمین گرم نخورن آروم نمیشم

نمیگذرم تو هم نگذرررر

داغونم پر از اه هستم تو رو خدا دعا کنید به ارامش برسم

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

وایسادی نگاه کردی ؟ 

یه چوب بزرک و چاقو  و قمه و‌.... میزدیشون . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایسادی نگاه کردی ؟ یه چوب بزرک و چاقو و قمه و‌.... میزدیشون .

من با دو تا بچه و یک پیرزن پیرمرد خونه پدربزرگ خدابیامرزم بودم

مادربزرگم ناتوانه و زندگی نباتیه

شوهر خاله م یک قلچماق با دور بازو قد کمرم و دو تا پسر الدنگ و خاله م حمله کردن من فقط میتونستم هل بدم

بخدا سر هیچی.....

پدرم 75سالشه....مادرم 65😭😭😭😭😭😭😭

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
من با دو تا بچه و یک پیرزن پیرمرد خونه پدربزرگ خدابیامرزم بودممادربزرگم ناتوانه و زندگی نباتیهشوهر خ ...

آبروشونو ببر 

رسواشون کن 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
بالا نوشتم😭😭😭😭😭😭😭😭

رفتم تاپیکاتو خوندم سر ارث و میراث این بلا ها رو سرتون اوردن...دقیقا عین خانواده مادری من...خاله ها ودایی های من ارث مادرمو دارن ناحق میکنن...یه پیشنهاد برات دارم تو دی ماه ماه رجب شروع میشه میگن همه ی دعاهای خیر و نفرین تو ماه رجب براورده میشه...حتی میگن قبل از ظهور اسلام در عربستان مردم دوران جاهلیت احترام خاصی واسه ماه رجب قائل بودن...و بعد از ظهور اسلام همچنان ماه رجب ماه پر خیر و برکتی بوده...یه داستان هس میگن وقتی تو اون دوران کسی کسی دیگه رو اذیت میکرد یا کسی حق کسیو ناحق میکرد مردم اون ها رو از ماه رجب میترسوندن و میگفتن اگه حقمونو ندید تو ماه رجب نفرینتون میکنیم...حالا منم منتظر ماه رجب هستم روزه میگیرم و دایی ها و خاله ها مو نفرین میکنم تو هم همین کارو بکن منتها به هیچکس نگو

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

چرا به جای نفرین اقدام قانونی نمیکنید؟؟؟؟؟

قصش درازه شاید باورت نشه ما همین الانم تو پروسه کارهای قانونی هستیم ولی راهمونو سد کردن و یه چیزهایی هست که نمیتونم اینجا بگم چون تعلیق میشم 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

من وکیلم میتونم کمکت کنم تا جایی

ممنون ما ۱۰ ساله تو این مسیریم مادرم میگیرن گرفته از غصه ...پدربزرگ من با همکاری دایی هام قسمت زیادی از زمیناشو به نام دایی ها زده قبل از فوتش این کارو کرده وما واسه این ماجرا دستمون به هیچ جا بند نیس...اما یه تیکه دیگه از زمین ها هنوز به نام پدربزرگم هس حالا شهرداری می خواد اون زمین هایی که به نام دایی هام شده و اون تیکه زمینی که هنوز به نام پدربزرگم هس و ما هم میتونیم ازش سهم ببریم رو بخره...اما میدونی دایی هام دارن چکار میکنن؟...دایی هام به شهرداری گفتن ما فقط اون زمین هایی رو که به نام خودمون هست به شهرداری میفروشیم و کاری هم به اون زمین نداریم که به اسم پدرمون هس ...واگه این اتفاق بیفته شهرداری اون زمینی که به اسم پدربزرگم هس رو به عنوان فضای سبز درنظر میگیره...یعنی عملا سهم ما دود میشه...یکی از دایی هام تو شهرداری پست مهمی داره و همه این خرابکاری ها توسط اون داره انجام میشه...و قیمت این زمین هام بالای ۳۰۰ ۴۰۰ میلیارده