2777
2789
عنوان

چند روز دیگه یسری مهمون برامون میاد و من تازه عمل بلفارو کردم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 37 پست
نه نزنیا زخمت عفونت میکنه فقط ترمیم کننده بایدبزنی

حالا قراره بابام برا عمه ش یه مهمونی بزرگ هم بگیره کل فامیل و اشنایانمون دعوتن چقد من بد شانسم نمیخواستم تا چچند ماه کسی متوجه بشه که الان همه میفهمن😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه خیلی سختگیرن عمه بابامه حرف درمیاره

یعنی اونایی که اونور اب هستن هم هنوز اپدیت نشدن حرف در میارن ،برات اصلا مهم نباشه بگو دوست داشتم انجام دادم مهم خودم هستم

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
یعنی اونایی که اونور اب هستن هم هنوز اپدیت نشدن حرف در میارن ،برات اصلا مهم نباشه بگو دوست داشتم انج ...

نبابا اونا از اینوریا بدترن خصوصا رو مامانم انگار عقده خاصی دارن و دوست دارن ازش آتو بگیرن

فامیلای اینجامونم که قراره مهمونی بدیم و دعوت کنیم هم بشدت خاله زنکن

نبابا اونا از اینوریا بدترن خصوصا رو مامانم انگار عقده خاصی دارن و دوست دارن ازش آتو بگیرنفامیلای ای ...

عزیزم شما هیچ کار بدی انجام ندادی فقط به ظاهر خودت رسیدی ،به هیچ کس رو نده ،بابا من میخوام لبم ژل بزنم همسرم گفت نه گفتم من خودم صلاح دیدم انجام میدم جسم من اونوقت شما به فامیل رو میدین ،حرف در بیارن مگه زندگی شما با اوناست

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
از خارج از کشور میان دست ما نیست

واای از دست این مهمان ها که از خارج میان. 

منم خسته شدم به خدا.. 

مگه خونه ما هتله؟ 

طرف اینقدر پولداره که خارج زندگی میکنه. و درآمدش بالاست. و سالی دوبار میاد ایران. خب پول داره که بلیط می‌خره. 

از بس خسیسه نمیخواد یه خونه اینجا بخره 

و مزاحم دیگران میشه.

من دیگه بریدم

واای از دست این مهمان ها که از خارج میان. منم خسته شدم به خدا.. مگه خونه ما هتله؟ طرف اینقدر پولداره ...

دقیقا ما هم همین مشکلو داریم هم از خارج هم از شهرستان انگار رو پیشونی ما نوشتن هتلدار