2777
2789
عنوان

واقعا از کارای مادرشوهرم خسته شدم😭توروخدا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 88 پست
هرموقع شوهرت رفت تو هم برو بگو دور و بر خونمون خلوته میترسم بذار بفهمن شما هم وجود داری

اولش میگفتم بعد مادرشوهرم برداشت گفت پس حالا که اینجوری من سه شب میام خونه شما می‌خوابم سه شب خونه پسر دیگم..از ترس اینکه نیاد دیگه هیچی نگفتم..بخدا اینقدر به همه جاها کار داره و بد به آدم نگا می‌کنه که اصلا دلم نمی‌خواهد بیاد

استارتر من جات باشم میرم مهریم میذارم اجرا سهم الارث شوهرم توقیف میکنم خلاص

این شوهر نون آب نمیشه برات

خیانتم میکنه دائمم که ور دل ننشه

خب بچه رو هم بده ننش بزرگ کنه دیگه

غصت چیه ؟ببینه شوهرت یه ساعت بچش نگه میدارن یا ن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیانت شوهرت ربطی به مادرش نداره اصلا و ابدا و اینکه نمیتونی کاری کنی متاسفانه بعدشم مادرشه چه صدمه ا ...

خب آخه چند ساعت نیست اگه من هیچی نگم صبح تا شب اونجاست..بچم اصلا باباشو نمیبینه وقتی شوهرم میاد از بغلش پایین نمیاد چون می‌ترسه باز بره..بعدشم آخه دخترش و پسر دیگشم مسولیت دارن

فکر کردم میره حج واجب

خب دیگه همینطوری نظر میدیدن همه.طرف مادرش چهل روزه شوهرشو از دست داده درک ندارن میگن بیا بشین ور دل زنت.حالا خودشون باباشون بمیره تا یک سال خونه مامانه میشن گریه زاری میگن مامانمون تنها شده.

شما پدرت فوت کنه مامانتو بعد چهل روز ول می‌کنی میری میچسبی به شوهرت؟

من ول نمیکنم ولی قول میدم تا جایی که بتونم برم سر بزنم ..بعدم خونه زندگی و الویتهامو‌ فراموش نمیکنم و یکی رو ترجیح نمیدم به همه کارو زندگیم

مگه بدبخت گشنست این رفتارارو بکنه واقعا عجیبین

وقتی طرف خودش حقوق داره و باز داره دست توی جیب پسرش مینه و پسرش رو از زندگی اصلیش جدا میکنه بدون اینکه از بچه های دیگه اش چیزی بخواد حقشه تحقیر بشه 

مادرشوهرم ۶ تا بچه داره ولی فقط و فقط ما بهشون رسیدگی میکنیم براشون پرستار گرفتیم خودمون هم هر شب سر میزنیم بقیه کامل کشیدن کنار . منم توی فامیل هرجا حرف شده به همه گفتم . کاری کردم همه تف میندازن پشت سرشون . حالا والدین همسر من درآمد ندارن عذرشون قبوله ولی مادرشوهر استارتر نباید زندگی پسرش رو به گند بکشه و از اون دوتا توقعی نداشته باشه 

چه طرز حرف زدنه،ی دور از جون بگی بد نیست،،ولی اینکه فقط از شوهر اسی توقع داره خیلی بده،چطور نمیگی داره بااین کارش زندگی اینا رو خراب میکنه خب تقسیم کنه کارها و تنهاییاشو

بیا من و شما از این تاپیک بریم اینجا با راهنمایی های توهمیشون بدتر زندگی بقیه رو خراب میکنن خدارو شکر  از اینجور آدمها دورو برمون نیستن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
وقتی طرف خودش حقوق داره و باز داره دست توی جیب پسرش مینه و پسرش رو از زندگی اصلیش جدا میکنه بدون این ...

شما مطمئن هستین همه حرفهای اسی درست و واقعی من باور نمیکنم ی مادر با فرزندش از این کارا کنه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خب دیگه همینطوری نظر میدیدن همه.طرف مادرش چهل روزه شوهرشو از دست داده درک ندارن میگن بیا بشین ور دل ...

مادرشوهرش معرفت داشت زنگ میزد عروسش با مهربونی میگفت فلانی با شوهرت بیاید اینجا . 

مادرشوهر من ۷۰ و خرده ی و پدرشوهرم ۸۰ و خرده ای سالشونه توی یک ساختمان هستیم مادرشوهرم شب خورده بود زمین زنگ نزده بود به ما صبر کرد تا ۷ صبح بعد زنگ زد که بریم ببریمش دکتر . میخواست نصف شب نترسیم 

چه طرز حرف زدنه،ی دور از جون بگی بد نیست،،ولی اینکه فقط از شوهر اسی توقع داره خیلی بده،چطور نمیگی دا ...

تاپیکور قبلیشو بخون 

نوشته دو تا پسر داره 

پسرا میخوابن پیش مامانشون 

دخترش نه 

خب دیگه همینطوری نظر میدیدن همه.طرف مادرش چهل روزه شوهرشو از دست داده درک ندارن میگن بیا بشین ور دل ...

همینطوری نظر ندادم استارتر گفت خرجش ما میدیم

منم گفتم کسی که تمکن مالی نداره حج واجب نیست براش

بعد توضیح داد پدر شوهرش جانبازه و حقوق خوبی داره 

الان شما کلا ناراحت پست منی؟؟دوست نداری خب ریپلای نکن جواب نده من نظرم برای استارتر گفتم موظف نیستم به شما جواب پس بدم چرا نظر دادم یا چی باید بگم

شما الان مفتشی؟؟یا رییس مبارزه با جرایم سایبری؟

دلم خواست این نظر بدم به شما چه مربوطه دخالت میکنی؟

سایت عمومیه‌منم هرچی دلم بخواد میگم