2777
2789
عنوان

واقعا از کارای مادرشوهرم خسته شدم😭توروخدا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 90 پست
اگه ایجوری بگم که می‌ره اینقدر جلو همه گریه و مظلوم نمایی می‌کنه همه رو میندازه به جون من ...همون شب ...

کلا منکر حرفت ببشو بکو‌ماپرت خیالاتی شده اینکارها رو می کنه زندگی منو خراب کنه

دخترشو و عمه اش غلط کردن 

مگه تو پریدن بلد نیستی؟ تو هم بپر تو شکمشون 

دخترشو بشور پهن کن

بگو تو دخترشی وبال کردن منه پس تو‌چکاره ای،؟ یه تکون بخوری بد نیست ها!

و خدا برای من کافیست.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی شرایط سختیه💔 خدا کمکت کنهتا حالا با مشاور حرف زدی؟

نه راستش آخه فک نکنم فایده داشته باشه..این وسط من دارم دیوونه میشم باز شوهرم به دامادشون میگه خواهرمو ببر پیش مشاور که حالش خوب باشه 

شما باید از شوهرت ناراحت باشی ن مادرش در ضمن با رفتن پسر پیش مادر باعث نمیشه مرد ب زنش خیانت کنه اگه همسرت خیانت می‌کنه دلیلش خودشه ن مادرش 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
واسه شوهرم مهم نیست..اونا از خداشونه برم که دیگه تمام و کمال در اختیار هم باشن

چه پشمناک..کم محلی کنی به شوهرت متوجه نمیشه؟حالا که اینطور شد برو ثبت نام کن کلاس ورزش و هنری بعد وقتایی که شوهرت میاد خونه بچه رو بهش بسپر خودت برو بیرون😂

اونم میگه شوهر من شوهر من نکن بابا تو چی میگی تازه از را رسیدی پسر خودمه خودم زاییدمش

من باشم میگم اره والا خدا بهت نگاه کرده اینو زاییدی اون دوتا که معرفت ندارن شعور ندارن که مادر یدونه است باید بیان بهش خدمت کنن باز خداروشکر این پسرت جور اونها رو میکشه با اینکه سخته ولی عیبی نداره 

هربار شوهرت میره شما هم برو و اصلا اجازه نگیر برو سر یخچال بخور و بپز و آخرش از شوهرت تشکر کن . مثلا ...

مگه بدبخت گشنست این رفتارارو بکنه واقعا عجیبین 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نه راستش آخه فک نکنم فایده داشته باشه..این وسط من دارم دیوونه میشم باز شوهرم به دامادشون میگه خواهرم ...

به نظرم خودت هم یه مشاوره برو شاید راهکاری چیزی بهت یاد بده که درست بشه. گاهی اوقات با یکم سیاست مردا نرم میشن و درک میکنن

🤍.