2777
2789

طبق تاپیک قبلیم مادرشوهرم نزدیک ۵۰ روزه تنها شده..دوتا پسر داره با یه دختر..یک پسرش که شوهر منه خیلی مادرشو دوست داره یعنی داره صد خودشو می‌زاره برای مادرش..می‌دونم شاید بگید خب تحمل کن مادرش تنها شده و از این حرفا..ولی مشکل مادرشوهرمه که از بقیه بچه‌اش هیچ انتظاری نداره ولی همه توقع هاش از شوهر منه..خرجیشو شوهر من میده..یه بار ندیدم برادر شوهرم یا دخترش چیزی بگیرن بخدا..یکسره میره اونجا که مادرش تنها نباشه خیلی وقتا ناهار درست میکنم نمیخوره میگه سیرم...۵۰ سالشه بخدا همش میگه میترسم..خب منم میترسم خونمون دورش زمین خالیه، اصلا نمیگه عروس دارم..یه جوری رفتار می‌کنه انگار پسرش مجرده.. تصمیم گرفته بره مکه جلوی من به شوهرم با ناراحتی میگه باید بری توهم اسمتو بنویسی اونجا بامن بیای من تنها می‌خوام چکار کنم...اصلا نمیگه خب عروسم راضیه یا نه...دیشب برق رفت فورا زنگ زد به شوهرم با دعوا که کجایی بیا من میترسم..خب بگو زن مومن منم با بچه کوچیک میترسم..چون برادر شوهرم و دخترشو خیلی دوست داره اصلا کارشون نداره که اذیت نشن..شوهر منو خیلی دوست نداره میفهمم ولی چون میدونه هرچی بگه انجام میده همش ازش سواستفاده میکنه..بخدا ازبس شوهرم ازم دور شده میترسم بهم خیانت کنه چون یکی دوبار به این و اون پیام داده دیدم تو گوشیش...از همشون خسته شدم که هیچ درک ندارن..دخترشم فقط میاد میخوره و می‌ره همشم دعوا داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام زنگ بزن یبار بگو یکی اومده بود بالای دیوار یبار بگو درمون زدن صدای مرد بود یبار بگو بچت بالا اورده و حالش بده خلاصه هی بهونه بیار تا شوهرت خسته شه بخودش بیاد

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

خیانت شوهرت ربطی به مادرش نداره اصلا و ابدا و اینکه نمیتونی کاری کنی متاسفانه بعدشم مادرشه چه صدمه ای به تو  میرنه چند ساعت بره کاراشو بکنه منم همیشه کارای مادرم با من بود از اول یکی مسئولیت گردن بگیره بقیه شونه خالی میکنن 

هربار شوهرت میره شما هم برو و اصلا اجازه نگیر برو سر یخچال بخور و بپز و آخرش از شوهرت تشکر کن . مثلا بگو این پرتقال رو از کجا خریدی خدا خیرت بده هوای مادرت رو داری براش خرج میکنی کاش معرفت تورو خواهر و برادرت هم داشتن . مامان گل بچه هات شوهر منه خدایی هرچی اونها بی معرفت و نون کور هستن این پسرت انسانیت داره و دلسوزه 

می فهمم واین زندگی بسیاری زنان خاور میانه هست

کاری نمیشه کرد 

ذات شوهرت اینه 

مگر خودش بدی ببینه ول کنه

از همسر سابقم بخاطر همین جدا شدم،این همسرمم همینجوری از آب دراومد، با خودم که مرور میکنم میبینم تمام خواستگار هام،بچه ننه بودند ، پس عیب ازمنه،که این آدما جذبم میشن، اما عیبمو هنوز پیدا نکردم میگن پاچه پاره و زبون دراز باش از اول،که نمیتونم

میگن مهربون نباش، نمیتونم

سراسر زندگی من معجزه بود