2777
2789
عنوان

واقعا از کارای مادرشوهرم خسته شدم😭توروخدا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 88 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما مطمئن هستین همه حرفهای اسی درست و واقعی من باور نمیکنم ی مادر با فرزندش از این کارا کنه

چون این مدلی ندیدین باور نمیکنین من دیدم پدر شوهرم نمونه یک بچه ننه کامل بود یه چیزایی شوهرم و مادرش تعریف میکنن که دهنم باز میمونه واسه زنو بچش خرج نمیکرد یه بار بیرون نمیبردشون غذا بده بعد با ننش میرفت.. سر سفره صبحونه لقمه برا ننش میگرفت و یه جوری قربون صدقش میرفت انگار بچه دوسالس پیرزن هستاد ساله اینو دیگه به چشم خودم دیدم... عجیب بودن اصلا عجیب فقطم با همین بچش اینجوری بود واسه زنو بچه شمر ذالجوشن بود برا مادرش پری مهربون مادرش هم ذات درستی نداشت از همون جوونی یادش میداد که زنو بچش اولویتش نباشن بهشون رو نده

والا من نه شما رو ریپلای کردم و نه پاک کردمعصبانیت نباید باعث بشه هر چی به دستمون رسید تایپ کنیم.

باشه شما درست میگید

حوصله بحث ندارم واقعا

کاربرای اینجا هر کدوم دنبال دعوا درست کردنن

روز خوش

باشه شما درست میگیدحوصله بحث ندارم واقعاکاربرای اینجا هر کدوم دنبال دعوا درست کردننروز خوش

بیخیال باشید

خیلی سخت نگیرید اینجارو

چون مجازیه آداما منظور همو ممکنه بد بفهمن همه که بد نیستن

البته پیش اومده بعضی وقتا خودم از سطح شعور ادما تعجب میکنم

دخترم دنیاست🥰پسرم نیماست😍خدایا شکرت برای داشتنشون

مال من علاوه بر مادره یه خواهرشوهر مجرد سن بالام بود که همش سرش تو زندگیم بود فک کن ۲ تا برادر مجردم تو خونه دارن بعد نصفه شب زنگ میزدن به شوهرم که آی بیا مارو ببر دکتر اینم تا صب اسیر اونا میشد بعد فرمایش میکردن که صب دیگه سرکار نرو منم میگفتم ماقسط داریم آدم نفهم درس بشو نیس تنها راهش اینه مثل من یه دعوای اساسی کنی حساب کار دستشون بیاد تا بیشتر سواستفاده نکنن

خب دیگه همینطوری نظر میدیدن همه.طرف مادرش چهل روزه شوهرشو از دست داده درک ندارن میگن بیا بشین ور دل ...

خب عزیزم منم نمی‌گم بیا پیش من مامانتو ول کن کلا ولی همینجوری که خودتون دارید میگید وقتی آدم مادرش تنها میشه نباید ولش کنه حالا چطور این دخترش ولش کرده یک شب جای مادرش نخوابیده همش چسبیده به شوهرش..حالا منکه عروسم باید همش آواره باشم...خب دخترش وظیفه داره 

٥٠ روز شوهرش فوت كرده؟

خب زوده ك توقع داشته باشي همه چي مثل قبل بشه..

كلا فكر ميكنم شوهرت درست حسابي نيست

مرد بي كاري ك ازش چيزي هم ديدي و ميترسي خيانت كنه

به نظرم خيلي مشكل بزرگتريه

تا مادرشوهرت..

تمركزت رو از مادرشوهرت بردار و بزار روي شوهرت

ك مشكلات ببشتري دارهه

💕

شما مطمئن هستین همه حرفهای اسی درست و واقعی من باور نمیکنم ی مادر با فرزندش از این کارا کنه

چرا باید دروغ بگم عزیزم...ببینید من چقدر دارم عذاب میکشم و تو خودم میریزم که میام اینجا یکم درد و دل میکنم چون به هیچکس نمیتونم بگم 😔...کاش واقعاً حرفام دروغ بود..

اولا اولویت بندی مال مواقع معمولیه نه تو شرایط اینطوری بعدم این آقا هم ول نکرده بره .خانم می‌تونه گا ...

لطفاً تا جای من نیستید قضاوت نکنید، فحشم ندید...چرا ما باید همه کارها و انجام بدیم..من خبرم میگیرم حتی جاریم ندیدم بیاد بعدشم خودتون دارید میگید همه موظف هستند که ایشون تنها نزارن بخصوص دخترش...فقط وظیفه ما نیست..من نمی‌خوام شوهرم همیشه ور دلم باشه ولی نمیخوامم همیشه که زنگ میزنم بگه کنار مامانمم..

واسه شوهرم مهم نیست..اونا از خداشونه برم که دیگه تمام و کمال در اختیار هم باشن

نرو پیش حانوادت دیگه همون چند ساعتی هم ک میاد خونه خیالش راحته نیستی نمیاد. خرج و خوراکتم میندازه گردن خانوادت و به کل راحت میشه