2777
2789
عنوان

واقعا از کارای مادرشوهرم خسته شدم😭توروخدا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 90 پست
من ول نمیکنم ولی قول میدم تا جایی که بتونم برم سر بزنم ..بعدم خونه زندگی و الویتهامو‌ فراموش نمیکنم ...

اولا اولویت بندی مال مواقع معمولیه نه تو شرایط اینطوری بعدم این آقا هم ول نکرده بره .خانم می‌تونه گاهی هم خودش بره همراهی کنه گاهی مادر رو‌بیارن پیش خودشون.منتها میگه نه شوهرم نره.نهایت بیشعوریه واقعا.من شوهر خاله ام فوت کرد تا یک سال همه فامیل نوبتی میرفتم پیشش میموندن.انسان باشیم

مادرشوهرش معرفت داشت زنگ میزد عروسش با مهربونی میگفت فلانی با شوهرت بیاید اینجا . مادرشوهر من ۷۰ و خ ...

طرف شوهرش مرده احتیاج به مهربونی داره حالا تازه راه بیوفته ناز عروس بکشه.غروس شعور داشته باشه خودش تو‌این موقعیت مرحوم درد میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینطوری نظر ندادم استارتر گفت خرجش ما میدیممنم گفتم کسی که تمکن مالی نداره حج واجب نیست براشبعد توض ...

مگه میخواد بره حج واجب.بعدم دوست نداری جوابتو بدن گزینه ریپلای رو‌بلند.آهان نمیشه ببندی.چرا؟چون تو این فضا هر کس می‌تونه برای بقیه هم کامنت بزارم.چرا ناراحتی؟آهان چون حرف حق تلخه

مادرشوهرش معرفت داشت زنگ میزد عروسش با مهربونی میگفت فلانی با شوهرت بیاید اینجا . مادرشوهر من ۷۰ و خ ...

نخیر ترسیده عروس خانم اوقات پسرشو تلخ کنه.وکرنه که آدم غریبه هم نصف شب کمک بخواد انسان وظیفه داره کمکش کنه.

اسکل میگم بهت حرف نزنی نمیگن بهت لالبرو خدا شفات بدهچطوری تو درس خوندی پس؟؟😂

چقدر بد که حتی نمیتونی لال بشی رو حرف خودت بمونی.خب حرف بزن.معلومه اینقدر نزاشتن حرف بزنی عقده شده برات.ولی من نمیتونم که بمونی تو‌خماری.ولی تو‌تایپ کن که خالی بشه.

با دیدن نظرات امثال شما بدون هیچ تجربه ای،واقعا برای عضویت توی این سایت باید شرط سنی لحاظ بشه

خواستی بیا قسمت شخصی سایت سن عقلی و شناسنامه ایم نشون بدم 

که خودت واقعا درک کنی آیکیو نداری و نادون محسوب میشی

دیگم ریپلای نزن جوابت نمیدم

خدا روزیت جای دیگه بده

برو یکی دیگه رو لغو کاربری کن بدو