2777
2789
اینجا جای موندن نیست

الان تو اون تاپیک داشتن می‌پرسیدن روزی چند ساعت برقتون میره بعد یکی اومده بود می‌گفت دو ساعت یکی اومده بود می‌گفت ۳ ساعت یعنی فکر کن به جایی مردم بدبختو رسوندن که مردم فکر می‌کنن اگر روزی دو ساعت یه ساعت برقشون قطع بشه حق دارند که برقو قطع بکنن اینام نباید هیچ اعتراضی بکنن فکر کن به جایی مردممونو رسوندن که اگر بریم بگیم چرا برقمونو قطع کردی می‌گیرن گردنمونو خورد می‌کنن اگه بریم بگیم خونمون پکیج داریم از سرما می‌میریم میگن اهمیتی نداره روزی دو ساعت باید برق قطع بشه که ما مازوت نسوزونیم یعنی به خاطر اینکه کم کاری خودشونو توجیه بکنن به مردم سختی میدن بعد یه عده میان میگن مهاجرت نکن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

تحصیلی دارین میرین؟ چ رشته ای

رشته همسرم که حسابداری هستش

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی باعث شد بخوای مهاجرت کنی؟ از نظر مالی اوکی هستی؟ یا کار میکنی؟

مالی از خانواده تامینم ولی درکنارش کار میکنم 

تو زمینه درسی خیلی موفق بودم به پیشنهاد یکی از اساتیدم شروع کردم به پلن مهاجرت چیدن 

روی ربات های جراح کار میکردیم ک اینجا بودجه کافی و امکاناتشو در اختیارمون قرار نمیدن 

پس تصمیم شد بر مهاجرت 

مالی از خانواده تامینم ولی درکنارش کار میکنم تو زمینه درسی خیلی موفق بودم به پیشنهاد یکی از اساتیدم ...

به منی ک بین دو راهی کنکور ریاضی و تجربی موندم چ پیشنهادی میدی؟ هم فنی دوس دارم هم پزشکی

اگ هدف

اگه هدفت مهاجرته و ریاضیت خوبه قطعا فنی 

چون با تجربی خیلی مهاجرت پیچیده تره 

من خودم رشته دبیرستانم تجربی بود ولی به طرز عجیبی توی ریاضی استعداد داشتم برا همین کنکور ریاضی دادم رتبمم خیلی خوب شد 

تهران قبول شدم 

اگه استعدادشو داری من واقعا فنیو پیشنهاد میکنم چون اینده مهاجرتش عالیه

الان تو اون تاپیک داشتن می‌پرسیدن روزی چند ساعت برقتون میره بعد یکی اومده بود می‌گفت دو ساعت یکی اوم ...

واای دقیقا مردم دیگه با هر بدبختی خودشونو سازگار میکنن و یجوری ریلکس راجع ب فیل تر شکن و نبود برق و گرونی حرف میزنن انگار عادیه

واای دقیقا مردم دیگه با هر بدبختی خودشونو سازگار میکنن و یجوری ریلکس راجع ب فیل تر شکن و نبود برق و ...

ی مرد خاله زنکی توی سایت هستش که میاد میگه نمی‌دونم وطن خاک نیست وطن مادر شرافت داشته باشید نمی‌شه نمی‌دونم تا وقتی که تو رشد نمو هستید از مملکت استفاده کنید وقتی که به ثمر رسیدید از مملکت برید و فلان و اینا یه مشت شعار چرت و پرت میگه حرف مفت می‌زنه یعنی دلم می‌خواد اون لحظه فقط کنارم باشی گردنشو خورد کنم دیگه نتونه حرف مفت بزنه بعد جالبه میای بهش از وضعیت مملکت و اینا میگی میگه بمونید بسازید احمق بیشعور چی رو بمونیم بسازیم مگه تا الان چیزی درست شده که ما بعد از این بتونیم درستش کنیم

اگه هدفت مهاجرته و ریاضیت خوبه قطعا فنی چون با تجربی خیلی مهاجرت پیچیده تره من خودم رشته دبیرستانم ت ...

من ریاضیم عادیه ینی بخونم از پسش برمیام ولی اینجوریم نیستم بگم استعداد خاصی دارم توش معمولی هستم و زیست و شیمیم هم خوبه نمیدونم چ کنم

من ریاضیم عادیه ینی بخونم از پسش برمیام ولی اینجوریم نیستم بگم استعداد خاصی دارم توش معمولی هستم و ز ...

ببین دانشگاه اینجوری نیست 

ریاضی مثه دبیرستان نیس بخونی که بشه 

باید تمام استدلالا رو با گوشت و پوستت درک کنی 

وگرنه میشی ترم ۴ هنوز داری ریاضی یک پاس میکنی 

ولی اگه خوندن ریاضی برات با عشقه بیا فنی خوش میگذره 

من تفریحم ریاضی حل کردنه هنوزم ک هنوزه

ی مرد خاله زنکی توی سایت هستش که میاد میگه نمی‌دونم وطن خاک نیست وطن مادر شرافت داشته باشید نمی‌شه ن ...

اونا یا مغز ندارن راحتن کلن یا ابمیوه خورن

مملکت رو هواس هیچی سر جاش نیست این اراجیف چیه میبافن بعضیا

اونا یا مغز ندارن راحتن کلن یا ابمیوه خورنمملکت رو هواس هیچی سر جاش نیست این اراجیف چیه میبافن بعضیا

دقیقا خب کشور خودمون جای موندن نیست بریم اواره المان و ترکیه و اینا بشیم 

کشورتون بده?

خب بمونین درستش کنین

):I told you i was sad