2777
2789
عنوان

مهمونی و بیرون بردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 56 پست
عالیه پس بد عادتش کردی شایدم خونه زیادی گرمه یا از بس نبردی بیرون عادت نداره

شاید🥺

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
برای یکسال چی؟پسرم شبایی ک دیر میخوابه صبحش ساعت ۹اینا بیدادمیشه صبحانشو میخوره یکم بازی میکنه بعد س ...

برای هر سنی ساعت ۱۲برای بچه خیلی دیره سعی کن عادت بدی ۱۰بخوابه من یه پسر۱۰ساله و یه دختر۴ساله دارم ساعت ۱۰ خاموشیه،دیرخوابیدن برای سلامتی رشد بچه خوب نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای یکسال چی؟پسرم شبایی ک دیر میخوابه صبحش ساعت ۹اینا بیدادمیشه صبحانشو میخوره یکم بازی میکنه بعد س ...

هر بچه ی مدله فقط هم دانشمندا کشف کردن هم پیامبر فرموده رشد قدی بچه فقط ازحدود ساعت ده شبه تا حدود ۴ صبح اونم در خواب عمیق  اگه میخوای بچه حداکثر رشد قدی خودش رو داشته باشه باید ۹ بخوابه که ده خوابش عمیق بشه  

عزیزم سعی کن از الان اجتماعی بشه دختر داییم بچش هم برا خواب خیلی گرفتار مثل شما هم بچه فقط بغل مامانش اروم حتی رو زمین میزاره گریه میکنه واقعا خییییلی سخته من تو یه مراسمی باهاش بودم دو روز وای کلافه شده بودم ،پسر خودم از بچگی عادتش دادم هر محیطی بخوابه چون منم اوایل اشتباه شما رو داشتم تا ۸ ماه خونه نشین بودم بعدش کم کم از سرش انداختم فقط یه اهنگ لالایی بود براش میزاشتم دیگه هر جا میرفتم اونو روشن میکردم تو اتاق میخوابید منم تو جمع بودم 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

منم اکثررا میرم خونه مادر شوهر 

چون زنگ میزنن میگن بیا 

نرم ناراحت میشن 

یع ساعت میشینم خوابید بچه ام میخوابه نخوابید لباساشو میپوشونم برمیگردم 

با ماشین هر جا خواستم میرم 

بیشتر از یه ساعت خودمم نمیتونم بشینم 

عرق میکنم شدید 

خونه خودمون هم عرق میکنم ولی خونه اونا افتضاح میشه 

نگفتم راه افتاده میگم روزای خوبشه یه جا خوابیده چندماه دیگه راه ک میوفتن دست به وسایل میزنن و بدو بد ...

اره دقیقا فکرشم داغونم میکنه خخخخ 

من ک تنبلم باید همش جم کنم وسایلارو وای 

الان چهار ماهشه

چنان خونه رو تو بغل رصد میکنه ک نگو 

داره برنامه ریزی میکنه برا خراب کاری

من پسرم وزن و قدش عالی بود.۴۵ دقیقه میخوابید یساعت بیدار بود.دقیق یادمه

پسر منم تو روز  همین طوره

اره دقیقا فکرشم داغونم میکنه خخخخ من ک تنبلم باید همش جم کنم وسایلارو وای الان چهار ماهشهچنان خونه ر ...

الهی😂

منم اکثررا میرم خونه مادر شوهر چون زنگ میزنن میگن بیا نرم ناراحت میشن یع ساعت میشینم خوابید بچه ام م ...

با ماشین مشکلی ندارم.دوسداره همه جا رو نگاه میکنه خوابشم بیاد میخوابه

عزیزم سعی کن از الان اجتماعی بشه دختر داییم بچش هم برا خواب خیلی گرفتار مثل شما هم بچه فقط بغل مامان ...

یا دیگران ارتباط میگیره بازی میکنه.بغل میره.حالا یه وقتایی تو خونه بزارم رو پام ببینم میخوابه

من خونه خاله هامم رعایت میکنن ولی بقیه جاها نه برای همین در حد دو سه ساعت میرم

پس درکشون بالاست

یا دیگران ارتباط میگیره بازی میکنه.بغل میره.حالا یه وقتایی تو خونه بزارم رو پام ببینم میخوابه

خوبه پس اون بچه واقعا اذیت کن بنده خدا مادرش واقعا خسته شده بود ،از من میشنوی به پا هم عادت نده ،بزار رو زمین کنارش دراز بکش و بغلش کن دوستم این کار کرد راحت بود پسر من رو پا میخوابید یه مدت کمر درد و پاشنه پا درد داشتم ولی شکر خدا ۱ یال رد کرد خودش دیگه از رو پا مینداخت پایین خودش خوابید منم راحت شدم،نینی تاپ داشت فقط ۱ ماه اول بعدش اون تو نمیموند

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
اره دقیقا فکرشم داغونم میکنه خخخخ من ک تنبلم باید همش جم کنم وسایلارو وای الان چهار ماهشهچنان خونه ر ...

پاشوندنش رو من اصلا مشکلی نداشتم 

کارای خطرناک میکنن

یعنی اخرشب موقع خواب کف پاهام گز گز می‌کرد از بس دنبالش میدویدم