2777
2789
عنوان

سوال فورییییی

66 بازدید | 10 پست

فردا تولدمه و دوس پسرم میخواد ببینتم 

ولی هی داره بهم میگه، چی برات بگیرم؟ نمیدونم چی بگیرم؟

منم نمیتونم چیزی قبول کنم یعنی تاحالا از کسی کادو نگرفتم نمیدونم اصلا باید چی بگم یا چیکار کنم؟ 

جفتمون سنمون کمه (19) و این اولین تولدیه که باهمیم 

باید چیکار کنم؟ نمیخوام چیزی کادو بگیرم و اونم میگه اگه نگی چی بگیرم ممکنه ی چیز بگیرم خوشت نیاد خراب شه روزمون و این حرفا 

کمکم کنیددد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجبورش نکن که چیزی نگیره برات بزار هرجور راحته برخورد کنه🥲 بعدشم هدیه گرفتن که خیلی خوبهههه نه از نظر مالی، از نظر احساسی و اینا خیلی ارزشمنده

گفت چی بگیرم بگو مهم نیست چیه ، ارزونه یا گرون هرچی از سمت تو باشه برام عزیزه

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

چرا نمیخوای کادو نگیری؟

نمیدونم یه حس خجالت دارم و اینکه فکر کنه مثلا بخاطر کادو دارم میرم باهاش خیلی بد جوره بنظرم، چون دوسش دارم نمیخوام اینطوری حس کنه

بیشتر پسرا با جمله چی بگیرم کاری میکنن ک هدیه نگیرین چون دختر روش نمیشه اون پسرم ازخدا خواسته کنسل م ...

نه اون اینطوری نیست هی داره میپرسه فلان چیزو میخوای من میگم نه هیچی نمیخوام بعد داره ناراحت میشه

نه اون اینطوری نیست هی داره میپرسه فلان چیزو میخوای من میگم نه هیچی نمیخوام بعد داره ناراحت میشه

ای خواهر من الان هرچی بگم تو باورت نمیشه 

دیدم این جریانو رو دوستام که میگم 

ولی اگه دلت میخاد ازش هدیه داشته باشی که دلت تنگش شد با دیدن هدیه یادش بیفتی مثلن بگو یک دستبند یا یک شاخه گل