2777
2789
عنوان

پذیرایی دیشب جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 76 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنده خدا جوجه درست کرده بوده با غذای محلی.بد نیست که.میگی گرم کرده خب حتما راه دستشون نبوده رو آتیش ...

انفاقن من اصلن روش حساس نیستم بین ما ۴تا جاری با تنها کسی ک میسازه فقط منم چون خودم منعطفم حرفاو کاراشو بدل نمیگیرم 

تو این سایت صدتا تاپیک مدل شما دیدم همه هم بعد یک قرن دعوت شدن همه هم خانواده شوهره با این جاری میزب ...

دقیقا...از این میزبانا خیلی دیدم تاپیک میزنن تعریف میکنن

خیلی برام عجیبه تو دنیای واقعی همچین موردی ندیدم

شهر ما خیلی به مهمون اهمیت میدن

تنها موردی که دیدم خیلی سروصدا کرد یکی از فامیلای دورمون بود کوبیده خیلی کم سفارش داده بود...دیگه ندیدم

تو این سایت صدتا تاپیک مدل شما دیدم همه هم بعد یک قرن دعوت شدن همه هم خانواده شوهره با این جاری میزب ...

شما حرص نخور میتونی خیلی راحت از تاپیک‌بری همون بیخیال بابا باشی😁😑

اره دیگه بد بوده.کی املت میذاره جلوی مهمونی که از قبل دعوتش کرده!

اصلا املت خوب و بهترین

کی املت و جوجه میزاره

قشنگگگگ داره میگه بزور دعوت کرده و راضی نیست

من بودم نمیخوردم

شایدم حاری از نظر عقلی مشکل داره اخه املت و جوجه😐

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عاددی بود ولی ازینکه کسی پانشد کمک کنه مشخص بود یکم حرصش گرفته ناراحت شده ته دلش میدونم یکم ناراحته ...

پس تو این شرایط نباید اشتی میدادین  آدمای حساس قطع ارتباط براشون بهتره

ولی زشتم بود کسی کمک نکرد شاید شب بوده گفته این مدلی غذا درست کنه 

درسته ادم برا شکمش جایی نمیره اما احترام به مهمون هم مهمه کسی برای مهمونی که بعد 5 سال برا آشتی اومدن املت و جوجه ی مونده درست نمیکنه خب واقعا زشته اگر روابط حسنه بود و اینکه زیادی رفت وآمد داشتید و خودمونی بودید یا سر زده رفته بودید آدم میگفت خب غذاهاش مشکلی نداره اما با این تعاریفی که شما کردی طرف فقط برا خانواده شوهره خسیس بازی در میاره یا میخواد حرصشون بده بقیه جاها بلده چی درست کنه 

با اینجور آدمی آدم اصلا نباید بره و بیاد شماهم قطع رابطه میکردید جا اینکه بقیه هم آشتی بدید 

همبن آشتی میشه اول بلای جون خودتون

پس تو این شرایط نباید اشتی میدادین آدمای حساس قطع ارتباط براشون بهترهولی زشتم بود کسی کمک نکرد شاید ...

مادرشوهرم‌داش مارو‌روانی میکرد هرروز هی گرریه زاری اره ابروم رف اینا قهرن زندگی منو شوهرمو سیاه کرده بود یبار مادر منو دیده بود کلی گریه ارع اینا باهم قهرن 🫤😐