2777
2789
عنوان

پذیرایی دیشب جاریم

1086 بازدید | 76 پست

لطفن نگید برای شکم کسی جایی نمیره چون این یه نوع احترام به مهمونه ببخشید اگه طولانیه خانوما ما دیشب دعوت بودیم غیر ما بقیه برادرا خواهرا بااین برادر قهر بودن من از روز اول عروسشون شدم فقط دوری کردم چون بشددددتتت حاشیه دارن ریزه گیرن بخصوص مرحوم پدرش تااینکه عروسی پسر جاریمه شوهرم اینقد باهاشون صحبت کرد اینارو اشتی داد اینم بگم جاریم خیلییی چرچیلو موذیه حتی با خواهرای خودش سازش نداره پاکشای من بهم بالش اینا داد میخواس دهن کجی کنه به مادر شوهرم حالا بگذریم دیشب جاریم همرو دعوت کرد بعد ۵ساااال هم اینکه عروسشو ببینن برای اولین بار من میدونستم مخصوصن خوب پذیرایی نمیکنه حتمنن املت هم میذاره دیدم جوجه درس کرده نمیدونم مال بعدازظهر بود یاکی بود چون داغ کرد خیلیم روش سوخته بود با املت با یه خورشت محلی که من اول فک‌کردم اش رشته ش هیچکسمممم پانشد کمک‌کنه شوهرم کمک‌کرد سفره انداختن دیدم خواهرشوهر بزرگم ته دیگ گرف منم یکم ته دیگ گرفتم با املت من گفتم بعد پنج سال اینم شام اشتی کنون نباید اینو میذاش اخه خانواده شوهرم خیلی به مهمون اهمیت میدن اینو بی احترامی میدونن دیدم جوجه خیلی اضافه اومد خورشت محلیو کسی نخورد شوهرش انگار خجالت کشید گف شماها نخورذین من باید هرروز بخورم تا یه قابلمع تموم شه به شوهرم گفتم اگه مادرت درمورد غذا گف بگو نه مامان خیلی خوب بود که نذار دوباره قهربشه چون مادرشوهرم یبار گفته بود هروقت ما میریم اونجا یاد صرفه جویی میوفته من منتظر پس لرزه هاشم همش اعصاب خوردیای خونوادش مال ماس😞بنظرتون بد بود غذاش  برای کسی که پنج ساله نیومده؟

بیشتر جو بینتون زیاد جالب نبوده 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.