2777
2789
عنوان

اس سیتالوپرام وبیقراری

96 بازدید | 16 پست

سلام کسی استفاده کرده؟من به دلیل مشکلاتم باید استفاده کنم...چون فکرم وسواسی شده ودل شوره داشتم مشکل معده هم دارم به همین خاطر دکتر گوارشم برام نوشته روانپزشکم وزیتم کرد همین دارو رو تجویز کرد دوز ۱۰که من نصفشو میخورم خیلیییی حالمو بد کرده حس میکنم دارم دییونه میشم انقد که حالم بدتر شده البته دکترم گفته بود هفته اول طبیعیه درست میشه شما تجربه استفاده دارین؟؟؟🥺یعنی ممکنه منم یه روزی خوب بشم خدایااااا صدامو بشنو دیگه‌‌‌...دلم لک زده برا زندگی کردن

این قرص برا من عذاب الهی بود

اوایل مصرف شدت بیقراری و افکار خودکشیم بیشتر شدن.

کم کم ک عادت کردم گیج و بیخیال شدم، پرخوری عصبیم شدتش بالاگرفت، همه ش میخوابیدم، یبوست هم گرفتم.

اواخر مصرف ک قطع کردم بیقراری احساس خفگی همه اینا باهام بود درست مث اوایل. چ عذابی کشیدم خدا میدونه.

ولی یه خانومی همزمان بامن مصرف میکرد اینجا. اون نتیجه گرفت و گفت حالش خوب شده.

تلخ ولی عمیق..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این قرص برا من عذاب الهی بوداوایل مصرف شدت بیقراری و افکار خودکشیم بیشتر شدن.کم کم ک عادت کردم گیج و ...

چه مدت استفاده کردی؟؟قرص دیگع ای بهت دادن بجاش؟

حتی روزای اول؟؟

برا من. دوزش مث شما نبود اولش از یک چهارم شروع شد  پنج روز اول 

بعد نصف بعد سه چهارم بعد کامل 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
در کنارش قرص دیگه استفاده نکردی؟

قبلش کلی قرص دیگه داشتم ولی دیگه اخراش با سیتالوپرام تموم شد 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

من یه تایمی 40 شو خوردم نمیدونم چرا رو من تاثیری نداشت جز اینکه گیج بودم و زود فراموش میکردم همه چیزو ولی اوایل خواب اور بود برام که بعد از یه مدتی دیگه خوب شدم

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود