2777
2789

دارو میخوره ولی دارو ها هم تاحدودی کنترل میکنه بخدا کم آوردم همین الان دیگه احساس میکنم نمیتونم ادامه بدم 😭کاش دنیاب اخر برسه اخه این چ موجودیه مگه بچه هم اینجوری میشه انگار نطفه شیطانه 😔😔دیگه ب اینجام رسیده انقدر ک هم اونو هم خودمو خلاص کنم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر منم بیش فعاله 

چه دارویی میخوره؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

عمه م دوقلو پسر داره اینا وقتی کوچولو بودن همدیگه رو می‌گرفتن به قصد کشت می زدن بعد میگفتن کشتیه بازی میکنیم .وقتی هم خونمون میومدن انگار اسراییل حمله کرده تو حیاط یه کیسه ترقه های جورواجور میترکوندن. حالا برا تو خوبه یکیه 

پسر منم بیش فعاله چه دارویی میخوره؟

ریتالین تازه داروشو عوض کرده دکتر جوری میزنه نمیتونه آدم ازجاش بلندبشه بازیهای خطرناک میکنه همش خواهرم یادگرفته کاش لااقل خواهرش نبود بخدا کم آوردم خیلیم کم آوردم تعمیم همچین بچه ای هیچ‌جا ندیدم  دیگه دارم شک میکنم ک این بچه ادمه 

بچه منم بیشه ولی هیچوقت بخودم اجازه ندادم بگم نطفه شیطان😑😑طفلی دست خودش ک نیس..مدونی بیش فعالی بست ...

خیلیاشون بیش فعال نیستن اصلا فقط به خاطره جامعه س واقعا هیچکس دیکه اعصاب و حوصله بچه نداره میگن یه برچسب بیش فعال میزنن بچه رو قرصی میکنن خودشونم دیوونه میکنن فقط این وسط برا روانشناسا خوب کاسبی راه افتاده

الان که همه پسرا بیش فعالن از بس جایی نیس تخلیه بشن و همه توقع دارن بشینن چکار میکنه که رو اعصابته؟

باور کن خونمون اپارتمانی نیس تازه ورزشم میبرمش هرکاری بگی کردم بخدا کم آوردم اخه بچه آدم اینجوری میشه بازی های خیلی خطرناک میکنه همش حرفای بدمیزنه هرچی یادش میدم انگار ب دیوار میگم میره دسشویی خودشو نمیشوره ایستاده دسشویی میکنه همش عجله میکنه غذاشو باعجله میخوره خیلی حرفای بد میزنه ی جوری منو میزنه دیگه نمیتونم بلند بشم چرا داروها اثرنداره اصلا چیزایی ک بهش یاد میدم راجب نظافت و دسشویی و تمیزی اصلا اینکاررو نمیکنه پریروز دیدم دسشویی ایستاده میکنه دیونه شدم اخه این چ کاراییه میکنه   😭