2777
2789
عنوان

پسر بیشفعالم زندگی روبرام تیره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست
ریتالین تازه داروشو عوض کرده دکتر جوری میزنه نمیتونه آدم ازجاش بلندبشه بازیهای خطرناک میکنه همش خواه ...

بفرستش کلاس بوکس یا کاراته براش از این کیسه بوکس ها هم بخر به علاقه ش جهت بده کاری نمیشه کرد وقتی یه پسر اینکارارو دوس داره داداش منم همینطور بود عاشق زدن بود همه کلاس رزمی هارو رفت همه فن ها رو هم رو من امتحان میکرد اگر زمان الان بود بستریش میکردن ولی قدیم بود میگفتن پسره همینه دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه منم بیشه ولی هیچوقت بخودم اجازه ندادم بگم نطفه شیطان😑😑طفلی دست خودش ک نیس..مدونی بیش فعالی بست ...

میدونه این حرفو زدن برای خودمنم راحت نیس ولی ب اینجام رسید ه دیگه زندگی برام غیر قابل تحمل شده منو ب قصد کشت میزنه با صدای خیلی بلند دادمیزنه فقط حرفای خیلی بد میزنه خیلی وحشیانه بازی میکنه دیگه خسته شدم من گناهم چی بود میخاستم مادر بشم فقط برای بچه هام مادری کنم😔

بفرستش کلاس بوکس یا کاراته براش از این کیسه بوکس ها هم بخر به علاقه ش جهت بده کاری نمیشه کرد وقتی یه ...

میترسم بفرستم کلاس بوکس بیاد بدتر بشه اخه ژیمناستیک میره میخام ببرم یکیم فوتبال و رقص

عمه م دوقلو پسر داره اینا وقتی کوچولو بودن همدیگه رو می‌گرفتن به قصد کشت می زدن بعد میگفتن کشتیه باز ...

ابن هزار تابچه رو حرفه باورت میشه تو مدرسمون ۳ ساله فقط میگن ازدست این عاصی شدیم فقط این هیچ بچه دیگه ای اینجوری نیس 

کاش دنیا تموم بشه من نای ادامه دادن ندارم میترسم آخرش ی کاری دست خودمو این بدم 

چرا از سن کمتر شروع نکردی؟به بازی درمانی و اینجور کارا ؟از چند سالگی شدیدتر شده؟

از یکو نیم سالگی همین بود بدتر شد رفته رفته بخدا شوهرم میگفت این بیش فعال نیس پشتم نبود خودم تنهایی نمیدونستم چیکارکنم الانم چون آزادراه شکایت کردن قبول کرد ببریم دکتر

ابن هزار تابچه رو حرفه باورت میشه تو مدرسمون ۳ ساله فقط میگن ازدست این عاصی شدیم فقط این هیچ بچه دیگ ...

چرا عزیزم هست همه بچه ها یه مدل رو اعصاب هستن الان پسره خودم به شدت لوس و اذیت کنه معلما انقد منت سرمون میذارن که دارن دو سه ساعت تحملش میکنن هر جا میریم انقد لوس بازی درمیاره که همه چپ چپ نگام میکنن 

خودم یه چندتا دوست دارم اونا هم سره چیزای دیگه با بچه هاشون مشکل دارن اصلا هیچکس از دست بچه ارامش نداره مطمئن باش 

چرا عزیزم هست همه بچه ها یه مدل رو اعصاب هستن الان پسره خودم به شدت لوس و اذیت کنه معلما انقد منت سر ...

اخه سه ساله از مدرسشون  ازش شکایت میکنن هرکی میبینه ی چیزی میگه الانم شلوغی هاشو ب خواهرش یاد میده ب تهش رسیدم دیگه