دارو میخوره ولی دارو ها هم تاحدودی کنترل میکنه بخدا کم آوردم همین الان دیگه احساس میکنم نمیتونم ادامه بدم 😭کاش دنیاب اخر برسه اخه این چ موجودیه مگه بچه هم اینجوری میشه انگار نطفه شیطانه 😔😔دیگه ب اینجام رسیده انقدر ک هم اونو هم خودمو خلاص کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞
عمه م دوقلو پسر داره اینا وقتی کوچولو بودن همدیگه رو میگرفتن به قصد کشت می زدن بعد میگفتن کشتیه بازی میکنیم .وقتی هم خونمون میومدن انگار اسراییل حمله کرده تو حیاط یه کیسه ترقه های جورواجور میترکوندن. حالا برا تو خوبه یکیه
بچه منم بیشه ولی هیچوقت بخودم اجازه ندادم بگم نطفه شیطان😑😑طفلی دست خودش ک نیس..مدونی بیش فعالی بست ...
خیلیاشون بیش فعال نیستن اصلا فقط به خاطره جامعه س واقعا هیچکس دیکه اعصاب و حوصله بچه نداره میگن یه برچسب بیش فعال میزنن بچه رو قرصی میکنن خودشونم دیوونه میکنن فقط این وسط برا روانشناسا خوب کاسبی راه افتاده