2777
2789
عنوان

کادور روز مادر چی بخرم

59 بازدید | 8 پست

بچه ها زیاد پول ندارم امسال دستمون خالیه روز مادر موندم چی بگیرم برای مادر خودم ماد همسرم 

هرسال کادوی خوب وگران قیمت میدادم امسال تودستم نیست 

کادوی ارزان مثل یه شال یاروسری بخرم زشته بنظرتون درست راهنماییم کنید 

خواهرام داداشام  جاری وخواهرشوهرام مطمعنم اوناامسال هم کادوی خوب میگیرن امامادستمون خالیه  میگم همه کادو خوب بده خجالتم میاد فک میکنم کادو من ارزانه ایراد نگیرن ازمن

مطمعن باش ی سال کادوی ارزون بگیری 

خودشون میفهمن امسال دستتون تنگ بوده 

نگران نباش و یه شال برای هرکدوم بخر

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوهر من یادم نمیاد تا حالا بیشتر از شال روز زن  به من کادو داده باشه ...به مادرها هم همینطور تازه اونم من گفتم بریم بخریم 

هیچ وقتم فکر نکرده که داره کم میده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اینم بگم خواهر شوهرام ایراد میگیرن فوری به رخ میکن کادورو که ارزانه وفلان نمیدونم چه جوابی بدم بهش

دلیل نداره جواب بدی بشنو و نشنیده بگیر

دلیل نداره جواب بدی بشنو و نشنیده بگیر

مشکل اینه ک جواب بلد نیستم حاضر جوابی نمیتونم  باطر همین همش تودلم کاش منم بلد بودم یه چیزی میگفتم جلوشو میگرفتم 

مشکل اینه ک جواب بلد نیستم حاضر جوابی نمیتونم باطر همین همش تودلم کاش منم بلد بودم یه چیزی میگفتم ج ...

میگم‌جوابم بلد باشی دلیل نداره جواب بدی اصلا نباید جوابی بدی اونها اگ چیزی میگن هز بی ادبیشونه شما که نباید حتما مثل اونها باشید اهمیت نده هر چی اهمیت بدز بیشتر ازت سواری میکشن اینجوری سال بعد هم کم بدی دیگه چیزی نمیگن 

پس بدون استرس چیزی بگیرم

اره بابا مادرا مهربون تر از این حرفان🥰

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``