2777
2789
عنوان

مشاور کنکور مرد نگیرید دخترا

129 بازدید | 19 پست

یکی از دخترای فامیلمون عااشق مشاور کنکورش شده

چرا انقد بی جنبن بخدا 😂

من دوتا از مشاورام مرد بودن،جز حس تنفر چیزی دیگه ای نمیتونست باشههه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

با اجازت تا الان ۷/۸ تا مشاور داشتم که همشون زن بودن بجز یکیشون که از همون انقدر حساب میبرم و میترسم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عجیبهمنم تو آشناهام اکثر کنکوریا شیفته مشاورشون میشدنحالا بنده خدا مشاوره جای پدرشونم بودا😂

گلی میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنی💞

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌     دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲    این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤

عجیبهمنم تو آشناهام اکثر کنکوریا شیفته مشاورشون میشدنحالا بنده خدا مشاوره جای پدرشونم بودا😂

دقیقا😂نه این پسره به چشم برادری خوبه

قد بلند،خوشتیپ

چشم رنگی

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
وای😂😐معروف بود طرف؟ از اینایی که تو فضای مجازین؟

گلی میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟💞

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌     دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲    این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤

😂😂😂😂😂یاد همکلاسیم افتادم واسه استاد کنکورمون پلو پخته بود اورده بود هرگز یادم نمیره اون دوران س ...

لعنتییییییییییییییییییییی🤣🤣🤣🤣

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
درووووغ؟جدی چطوری گف؟

ن بخدا دروغ چیه. ی سال بعد اینکه باهاش کنسل کردم همو دنبال میکردیم پارسال دیدم خیی مهربون شده باهام این درحالیخ ک همیشه سگ بود.یمدت ک صمیمی تر شدیم

بعد دیدم میگ عکس از بالاتنه و پات بده و کلی حرفای دیگ توجیهشم این بود ک من دکترم و محرم

منم دیگ محلش ندادم.تاپیکش هست برو بخون

حس ششمم و دعام گیراست اگ دوست داشتی برات دعا کنم لایکم کن🧚‍♀️