یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه کلاً ما کسی که دور و اطرافمون مرده فقط اولویتش این باشه که بیاد چنبره بزنه رو پول زنه اولویتش برای ازدواج پول زنه باشه دنبال شغلش باشه تو خونه راه نمیدیم یه بنده خدایی با همین شرایط اومد خونه ییم خواستگاری دختر دایی دنبال پول دختر داییم بودن داییم که متوجه شد گفته بود میوهها رو میریزم براتون تو پلاستیک ببرید خونتون بخورید بیرونشون کرده بود
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
حالا اسی گف شاغل.. همه بهش توپیدن.. از کجا میدونین برادرش بیکار ومفت خوره.. ندونسته حرف میزنینا.. پس ...
پس اگه قراره زنم خرج خونه بده باید حقوق زن ومرد مساوی باشه اینهمه به مرد امتیاز دادن چون خرج خونه میده اگه قرار باشه زنم خرج خونه بده پس اینهمه امتیاز دادن به مرد منطقی نیست