2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی تو بیمارستان میتونید دختر شاغل و با تحصیلات و موجه پیدا کنید من دختر عموم با شوهرش تو بیمارستان آشنا شدن 

زن پسر عمومم زن عموم تو بیمارستان پیدا کردن هر دو پرستار هستن 

سراغ داری؟

نه کلاً ما کسی که دور و اطرافمون مرده فقط اولویتش این باشه که بیاد چنبره بزنه رو پول زنه اولویتش برای ازدواج پول زنه باشه دنبال شغلش باشه تو خونه راه نمیدیم یه بنده خدایی با همین شرایط اومد خونه ییم خواستگاری دختر دایی دنبال پول دختر داییم بودن داییم که متوجه شد گفته بود میوه‌ها رو می‌ریزم براتون تو پلاستیک ببرید خونتون بخورید بیرونشون کرده بود

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

تاپیکت عقلانی نیست و ری اکشنی ب توهینایی ک بهت میشه نمیدی ب نظرم خواهرشوهرت این حرفو زدع حالا اومدی ...

دقیقا مخصوصا که عنوان تاپیک اینه که میگه دعا کنید پیدا شه.بعدش میگه کسی سراغ دارید معرفی کنید

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
حالا اسی گف شاغل.. همه بهش توپیدن.. از کجا میدونین برادرش بیکار ومفت خوره.. ندونسته حرف میزنینا.. پس ...

پس اگه قراره زنم خرج خونه بده باید حقوق زن ومرد مساوی باشه اینهمه به مرد امتیاز دادن چون خرج خونه میده اگه قرار باشه زنم خرج خونه بده پس اینهمه امتیاز دادن به مرد منطقی نیست

حالا برادر من بنده خدا قاضیه

خودش با تلاش خودش خونه ماشین گرفت 

الانم دنبال دختریم براش میگه فقط دختر خانم آدم صبوری باشه اخلاقش خوب باشه من کارم زیاده یکم بخاطر شغلم اخلاقم تنده بتونه بسازه صبوری کنه